عرضه بیش از ۱۴۰۰ تن گوشت قرمز منجمد در سطح استان تهران


پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به تلاش دولت در تامین سبد کالای اساسی خانوار، از توزیع بیش از ۱۴۵۴ تن گوشت قرمز منجمد در سطح استان خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، جبرئیل برادری با اشاره به تأمین مناسب گوشت قرمز منجمد در استان تهران و عرضه با قیمت مصوب گفت: تاکنون بیش از ۱۴۵۴ تن گوشت قرمز ‎منجمد در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، میادین میوه و تره‌بار و قصابی‌های عضو اتحادیه توزیع شده است.

 
وی ادامه داد: توزیع گوشت قرمز منجمد به منظور تنظیم بازار این محصول پروتئینی از هفته دوم دی ماه آغاز شد که تاکنون بیش از ۱۴۵۴ تن گوشت قرمز از طریق این سامانه عرضه شده و روند توزیع این کالای پروتئینی همچنان ادامه خواهد داشت.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تاکید کرد: توزیع گوشت قرمز منجمد از محل سردخانه‌های ذخیره استراتژیک کالاهای اساسی در حال انجام است و هیچ‌گونه کمبودی نداریم.
 
برادری از ادامه روند عرضه گوشت قرمز منجمد با این روش خبر داد و افزود: امکان استفاده تمامی کسانی که در سامانه ستکاوا ثبت‌نام کرده و احراز هویت شده‌اند، برای تهیه گوشت قرمز منجمد بدون محدودیت همچنان ادامه خواهد داشت و عرضه به بازار مصرف فراهم شده است.
 
وی با اشاره به آمادگی کامل جهاد کشاورزی استان برای توزیع گوشت استان به هر اندازه که مورد نیاز فروشگاه‌های زنجیره‌ای و صنوف باشد، گفت: تمام غرفه‌های میادین میوه و تره بار، اصناف تهران، اتحادیه و تشکل‌ها و سایر متقاضیان می‌توانند با ثبت نام در این سامانه، با مراجعه به سردخانه‌ها، گوشت قرمز منجمد گوسفند و گوساله مورد نیاز خود را تحویل بگیرند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15100 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن بازدید: 1052 ساعت: 3:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
2 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
3 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
8 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
9 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
10 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
آیا بالون معده در درمان چاقی موثر است؟ یک فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد با تاکید بر اینکه:« گذاشتن بالون یک روش موقتی برای کاهش وزن است.» خاطرنشان کرد:« تمامی تبلیغات در مورد بالون معده به عنوان یک روش آسان برای درمان چاقی گمراه کننده هستند.»
ناهارهای سرکاری! به نظرتان چطور می توان تغذیه سالمی در محل کار داشت و در نهایت اینکه شرایط تغذیه ای کارمندان از هر نظر، از کیفیت غذا تا محل خوردن غذا چه اثری روی راندمان کاری آنها دارد؟