فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...
خواص انواع آب‌میوه و سبزیجات آب میوه ها و سبزیجات نه تنها بسیار خوش‌طعم، لذیذ و نشاط‌آور بوده، بلكه باعث ایجاد انرژی و حس جوانی می‌شوند.
ارگانیک تقلبی در بازار مرغ و ماهی با وجود آنکه محصول ارگانیک، به دلیل فرآیند بسیار پیچیده‌، هنوز در کشور ما امکان تولید ندارد، اما به تازگی یک شرکت در تهران و شرکتی مشابه در مشهد با استفاده از کم‌اطلاعی مصرف‌کنندگان، اقدام به عرضه مرغ . . .
40 درصد مردان چاقی و اضافه وزن دارند دکتر زهرا عبدالهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگویی افزود: مشکل عمده تغذیه ای مردان اضافه وزن و چاقی است که بر اساس مطالعات وزارت بهداشت حدود 40 درصد مردان جامعه دچار چاقی و اضافه . . .
نخودفرنگی پوست را شاداب می كند یوسف نقیایی مدیر گروه تغذیه مركز بهداشت استان یزد گفت: هر 100 گرم نخود فرنگی 96 كیلوكالری دارد و حاوی 20 درصد كربوهیدرات است كه از این مقدار 7 درصد آن حاوی فیبر می باشد بنابراین این ماده غذایی در دریا . . .
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی . . .
صفحه 1230 از 1755  اول  قبلی   1225    1226    1227    1228    1229    1230    1231    1232    1233    1234    1235   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت