دلیل افزایش قیمت سیب زمینی


رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان دلیل عمده افزایش قیمت سیب زمینی را کاشت کم در سال جاری عنوان کرد.

به گزارش لقمه، حسین مهاجران اظهار کرد: از دیگر دلایلی که برای افزایش قیمت سیب زمینی به آن اشاره می‌شود صادرات بی رویه است.

وی تصریح کرد: بازار هدف صادرات میوه ما عمدتا ترکیه و پاکستان است و این دو بازار اجاره نمی‌دهند سیب زمینی ایران به دلیل قیمت بیشتر و کیفیت کمتر نسبت به سیب زمینی ترکیه و پاکستان به آنجا وارد شود.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان یادآور شد: در دو سال گذشته کاشت بیش از حد و تقاضای کم مصرف‌کنندگان باعث شد قیمت سیب زمینی به نازل‌ترین قیمت فروخته شود.

مهاجران افزود: گرگان ارزان‌ترین منطقه کشت سیب زمینی به حساب می‌آید که متاسفانه کاشت و برداشت در این منطقه در سال جاری بسیار کاهش یافته است.

وی بیان کرد:‌ از طرف دیگر اصفهان که کاشت تابستان و پاییزه داره در حال برداشت است و قیمت آن نسبت به سال گذشته بسیار گران است. در حال حاضر قیمت سیب زمینی اصفهان با کاهش کیلویی 200 تومانی نسبت به دو روز گذشته کیلویی 1800 تومان به فروش می رسد.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان خاطرنشان کرد: هنوز در میادین مشخص نیست که زمین‌های قابل کشت در سال جاری چقدر میوه تولید خواهند کرد و اگر تولید سیب زمینی در فصل تابستان و پاییز نیاز کشور را تامین کند این محصول با قیمت کیلویی 300 تومان به فروش خواهد رسید.

مهاجران درباره مناطق زیر کشت در تابستان گفت: گرگان، اصفهان، قروه و همدان مناطقی هستند که در تابستان در آن‌ها سیب زمینی کشت و برداشت می‌شود.

وی گفت:‌ کشت گرگان تمام شده و کشت اصفهان در حال برداشت و فروش است اما همچنان حجم تولید قروه و همدان مشخص نیست.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان در پایان گفت: در پاییز استان اصفهان متشکل از شهرهای داران، فریدن، خوانسار و گلپایگان، استان اردبیل، شهر دماوند، فیروزکوه، شاهرود و اراک و خمین به زیر کشت می‌روند که بیشترین حجم کشت در استان مرکزی است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4304 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۴ تير بازدید: 2381 ساعت: 5:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
6 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
8 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت