زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه می‌کند؟ پایگاه خبری لقمه: ترامپ، پس از رقم زدن عجایب زیادی در عرصه جهانی مانند تنش بر سر اوکراین، حملات لفظی به اروپا و تهدید ایران، دست به اعمال تعرفه‌های سنگین و گسترده‌ای در عرصه جهانی‌ زده است.
دکتر اپل از راه می‌رسد؛ انقلاب سلامت یا ریسک خطرناک؟ پزشک هوش مصنوعی اپل چقدر قابل اعتماد است؟ پایگاه خبری لقمه: پروژه جدید اپل با نام «Health+» در تلاش است پزشک هوش مصنوعی را جایگزین معاینه انسانی کند. آیا باید نگران باشیم یا امیدوار؟
توصیه‌های غذایی در مسافرت پایگاه خبری لقمه: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل، بر اهمیت رعایت نکات بهداشتی در مصرف تغذیه به هنگام سفر تاکید کرد.
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: برای افرادی که دچار ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید هستند، تنظیم رژیم غذایی در ماه رمضان اهمیت زیادی دارد.
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: سفر در ماه رمضان می‌تواند به چالش‌های خاصی منجر شود، اما با آمادگی مناسب، می‌توان تجربه‌ای مثبت و معنادار داشت.
با انتشار یک تکذیبیه عنوان شد؛ دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، مطلب منتشر در فضای مجازی را مبنی بر استفاده نکردن از میز‌های بیرون نانوایی‌ها برای خنک کردن نان، تکذیب کرد.
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربی‌های سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهره‌گیری ا . . .
صفحه 16 از 1755  اول  قبلی   11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس‌ «سفره‌های هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.
خوراکی هایی برای کاهش چین و چروک پوست آلوئه‌ورا نیز خواص ضد پیری فوق‌العاده‌ای دارد و مکملی مناسب برای دوران سالمندی است. آب این گیاه پوست را ترمیم می‌کند و حتی آثار پیری پوست را از بین می‌برد.