افراد چاق خوشحال‌ ترند/ ژن چاقی افسردگی را کاهش می‌دهد


تحقیقات علمی جدیدی نشان می دهد که برای چرایی شاد بودن افراد چاق شواهد ژنتیکی وجود دارد.

به گزارش لقمه، دانشمندان ژن چاقی را با ژن شادی نسبت داده اند و برخی از این افراد چاق به گونه ای رفتار می کنند که به اندازه کافی در این رابطه دارای اعتماد به نفس هستند.

این تحقیقات می تواند توضیحی برای این مسئله باشد که چرا شخصیتهای داستانی و افسانه ای چاق همواره افرادی مهربان و شاد به تصویر کشیده می شوند.

دانشمندان دانشگاه مک مستر کانادا به این نتیجه رسیده اند که FTO به عنوان ژن چاقی ژن شادی نیز محسوب می شود. FTO سهم مهمی از نظر ژنتیکی در چاقی دارد. اما این ژن به کاهش هشت درصدی افسردگی نیز نسبت داده شده است.

محققان دانشگاه مک مستر کانادا درحال تحقیق روی ارتباط میان چاقی و افسردگی بودند اما آنها وضعیت ژنتیکی و روانپزشکی افرادی را که در این تحقیق شرکت کرده بودند مورد بررسی قرار داده و عکس موضوع مورد تحقیق خود را در یافتند.

افراد این تحقیق در مطالعه EpiDREAM موسسه تحقیقات سلامت جمعیت شرکت کرده بودند، این تحقیق نمونه DNA 17200 نفر را از 21 کشور مورد بررسی قرار داده است.

نتایج این تحقیق نشان می دهد که افرادی که پیشتر دارای ژن FTO ( ژن چاقی) بوده اند نشانه های بسیار کمتری از افسردگی دارند.

یافته های این تحقیق به واسطه تحلیلهای وضعیت ژنتیکی بیماران در سه تحقیق بین المللی دیگر نیز مورد تأیید قرار گرفت.

دیوید میر از دانشگاه مک مستر کانادا اظهار داشت: ما می خواستیم مسیر متفاوتی را دنبال کنیم و از این فرضیه آغاز کردیم که می گوید هم افسردگی و هم چاقی دارای یک نوع فعالیت مغزی هستند. ما فرض کرده بودیم که ژنهای چاقی و افسردگی به هم ارتباط دارند.

وی افزود: ژن چاقی کاهش هشت درصدی افسردگی را هم به دنبال دارد و این امر تغییر چندانی در وضعیت روزانه بیمار ایجاد نمی کند. این درحالی است که ما یک پایه ملکولی جدید برای افسردگی یافتیم و این اولین شواهدی است که نشان می دهد ژن چاقی FTO با حفظ فرد علیه افسردگی نسبت دارد.


نقل از :مهر

کد: 2254 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر بازدید: 3569 ساعت: 10:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استادزاده ای که چاقو سازی را از دیگران آموخت ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
2 مواد غذایی و لوازم یدکی صدرنشین کالای قاچاق ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
3 قاچاق رسمی نوشت افزار بی کیفیت خارجی با برچسب ایرانی ۱۴۰۰ شنبه ۲۰ شهريور
4 افشاگری هایی از قطعی برق و نبود سوخت مایع/ ردپای قاچاق در نیروگاه ها! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ شهريور
5 دلیل چاقی کودکان چیست/ راهکاری برای کاهش وزن ۱۴۰۰ شنبه ۱۳ شهريور
6 چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
7 رابطه مصرف کم پروتئین و چاقی و اشتهای زیاد ۱۴۰۰ دوشنبه ۷ تير
8 منصور پوریان: ممنوعیت صادرات رسمی و گرانی دلار دلایل اصلی قاچاق دام ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ آبان
9 راه اندازی اولین روستابازار کشوردر حکیمیه تهران/دامدار قاچاقچی دام زنده نیست ۱۳۹۹ جمعه ۱۶ آبان
10 کم‌کاری سوال برانگیز دستگاههای مسئول در کنترل قاچاق دام ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۳ آبان
11 باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت ۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

  مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدن چای سبز به 25 دلیل توصیه می شود! این روزها چای سبز به طور فزاینده ای دارد در سرتاسر جهان رایج می شود.به این علت که بی اندازه برای سلامتی مفید است.
نخود سبز، دشمن سرطان نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
یک نوشیدنی طبیعی برای دفع سموم بدن غالب افراد قهوه و چای را جزو نوشیدنی‌های مورد علاقه خود می‌دانند و کمتر به نوشیدن آب توجه دارند و چون آن را نوشیدنی خنثی می‌دانند، اغلب تمایل چندانی به مصرف آن ندارند اما با اضافه کردن مقداری آب لیموترش به آب آشامیدنی می‌توان از فوائد شگفت‌انگیز هر دوی آنها برای سلامت بدن بهره‌مند شد.