قرص‌های ضدبارداری حافظه را کم می‌کند زنانی که از قرص‌های ضدبارداری استفاده می‌کنند دچار تغییر در حافظه می‌شوند.
بهترین میوه برای لاغری را بشناسید انگور بهترین میوه برای کسانی است که می‌خواهند وزن خود را کم‌کنند همچنین اسید اوریک انگور، سنگ‌های صفراوی و مسمومیت‌های مزمن را از بدن پاک می‌کند.
فرم فراخوان چهارمین مسابقه عکاسی و خاطره نویسی از سفره های افطار/ مهلت ارسال آثار به مسابقه عکاسی و خاطره‌نویسی افطار تمدید شد به دلیل بروز نقص فنی و استقبال هنرمندان، از سوی دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، مهلت ارسال آثار به مسابقه عکاسی و خاطره‌نویسی افطار تمدید شد.
بیوه سیاه رکورد دار خوردن بال مرغ در جهان + عکس یک زن 44 کیلوگرمی 183 بال مرغ را در دوازده دقیقه خورد و 1500 دلار جایزه نقدی دریافت کرد.
بهترین دسرهای تابستانه؛ رولت بستنی کاکائویی بعد از آماده شدن نان رولت، سینی را از فر خارج کرده و کمی پودر قند روی نان بپاشید. یک حوله بزرگ آماده کرده و روی آن یک کاغذ روغنی پهن کنید...
وزیر ارشاد در گفت‌وگو با لقمه: نمایشگاه سفره‌های افطار خاطره‌انگیز است وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدیدش از هجدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و نمایشگاه عکس های منتخب دومین دوره عکاسی از سفره های افطاری، با خبرنگار ما به صحبت نشست.
سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین نفرات برتر خود را شناخت مرحله نهایی داوری سومین مسابقات عکاسی ازسفره های هفت سین عصر روز گذشته انجام شده و نفرات برتر و برگزیده این مسابقه هم مشخص شدند.
صفحه 1750 از 1759  اول  قبلی   1745    1746    1747    1748    1749    1750    1751    1752    1753    1754    1755   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

  چای سبز دشمن گوارش چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت