بهترین دسرهای تابستانه؛
رولت بستنی کاکائویی


بعد از آماده شدن نان رولت، سینی را از فر خارج کرده و کمی پودر قند روی نان بپاشید. یک حوله بزرگ آماده کرده و روی آن یک کاغذ روغنی پهن کنید...

لقمه: وقتی قرار باشد به جای خامه داخل کیک‌ها و شیرینی‌های تر از بستنی استفاده شود، آن دسر فارغ از شکل ظاهری‌اش به کیک بستنی تغییر نام پیدا می‌کند. این رولت بستنی پیشنهادی هم در واقع نوعی کیک رولتی است که به جای خامه در آن از بستنی استفاده شده و یک دسر کاملا تابستانی است.


مواد لازم برای 8 نفر
5 عدد تخم‌مرغ
5 قاشق سوپ‌خوری آرد
1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
نوک قاشق چای‌خوری وانیل
5 قاشق سوپ‌خوری پودر قند
500 میلی لیتر بستنی کاکائویی
1 بسته کوچک خامه صبحانه شکلاتی


1 تخم‌مرغ‌ها را شکسته و زرده و سفیده آنها را از یکدیگر جدا کرده در ظرف‌های جداگانه‌ای بریزید. سفیده‌ها را با همزن برقی آن‌قدر بزنید تا سفت شود؛ به‌طوری که وقتی کاسه را برمی‌گردانید، از کاسه جدا نشود.
2  به کاسه محتوی زرده‌ها پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با همزن آن‌قدر بزنید تا خمیری سفید و یکدست به دست آید. حالا نوبت مخلوط شدن زرده‌ها و سفیده‌هاست که باید سفیده‌ها را به آرامی وارد کاسه زرده‌ها کنید و ملایم با یکدیگر مخلوط کنید.


3  آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده، به ترکیب تخم‌مرغ‌ها را بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. فر را روش کنید و با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
4 کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با دست روی سطح کاغذ روغنی را کمی چرب کنید. مایه آماده شده را روی کاغذ روغنی ریخته و با پشت قاشق آن را خوب صاف کنید.
حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و 30-25 دقیقه حرارت دهید تا نان رولت پخته و آماده شود.


5  بعد از آماده شدن نان رولت، سینی را از فر خارج کرده و کمی پودر قند روی نان بپاشید. یک حوله بزرگ آماده کرده و روی آن یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی سینی فر قرار دهید و با کمک حوله و کاغذ روغنی زیر نان، نان را روی حوله (در واقع روی کاغذ روغنی دوم) برگردانید. حالا به آرامی کاغذ زیر نان را جدا کنید.
نان را با کمک حوله لوله کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.


6  بستنی را از فریزر درآورده، مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و بتوانید به راحتی آن را روی نان پهن کنید. نان آماده و خنک شده را از یخچال خارج کرده و روی سطح صافی پهن کنید. حالا بستنی نرم شده را به طور یکنواخت روی نان پخش کنید. وقتی همه سطح نان به بستنی آغشته شد، دوباره با کمک حوله نان را لوله کنید.
7 ‌ نان بستنی رول شده را با فویل آلومینیومی بپوشانید و خوب بسته‌بندی کنید و در فریزر قرار دهید. حدودا باید سه ساعت در فریزر بماند تا آماده شود.


8  بعد از این مدت رولت بستنی آماده را از فریزر خارج کرده، فویل آلومینیوم را از دور آن با دقت باز کرده و با خامه تزئین کنید. به این صورت که خامه را کمی با چنگال بزنید تا یکدست شود، بعد آن را در قیف مخصوص یا کیسه پلاستیک ریخته و از یک گوشه آن سوراخی کوچک ایجاد کرده و به شکل دلخواه روی رولت را تزئین کنید.

مریم رشدی




کد: 451 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ پنج شنبه ۳ شهريور بازدید: 11748 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
2 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
3 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
4 تفاوت در قیمت پیشنهادی تخم مرغ با قیمت دو برابری عرضه آن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
5 ایران دهمین تولید کننده تخم مرغ در جهان می شود/تولید ۱.۲ میلیون تن تخم مرغ در سال جاری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
6 خرید ۳۷ هزار تن مرغ و تخم مرغ مازاد از نتولیدکنندگان ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير
7 زیان ۲۳ هزار تومانی مرغداران در هر کیلوگرم تولید تخم‌مرغ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير
8 آخرین جزئیات فروش اینترنتی ۵کالای اساسی به‌قیمت مصوب در ۶کلان‌شهر/ فروش شکر، روغن و برنج شروع شد؛ لبنیات، به‌زودی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
9 افزایش و کاهش قیمت مواد غذایی طی یک سال گذشته ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
10 فروش تخم مرغ با چه قیمتی مجاز است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۶ دي
11 قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي


نظرات


asra

besiyar ali bod mochakrame

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود! وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.
طرز تهیه انواع جوانه‌‌ها در منزل تمیز‌ترین، مفیدترین و بی‌دردسرترین غذایی كه می‌توان در زمان ما پیدا كرد، آن‌هایی هستند كه به وسیله‌ی خود ما و در خانه درست می‌شوند(مثل انواع جوانه‌ها، ماست، پنیر، نان، سبزی خوردن).
سبزهای پرخاصیت تابستانی فصل تابستان یعنی تنوع میوه‌ها و سبزیجات تازه نه گلخانه‌ای که هر کدام هزار و یک خاصیت دارند. پس تا می‌توانید از این محصولات طبیعی نهایت بهره را ببرید.