گزارش کامل مراسم افتتاحیه اولین نمایشگاه سفره های افطاری/ حسن معجونی مهمان ویژه این مراسم بود در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس «سفره‌های افطار» که در گالری شماره 2 خانه عکاسان برگزار شد، طی مراسمی جوایز نفرات برگزیده و منتخب این دوره از مسابقه عکاسی سفره‌های افطار اهدا شد.
نمایشگاه آثار برگزیده دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطار نمایشگاه آثار برگزیده دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطار از 7تا 17دی ماه در گالری شماره دو خانه عکاسان برپا خواهد شد.
سایت لقمه جزء برترین های رسانه های دیجیتال شناخته شد در مراسم اختتامیه دومین جشنواره و نمایشگاه رسانه های دیجیتال، سایت لقمه در بخش خانواده شایسته تقدیر اعلام شد.
آثار منتخب دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری بنا به تشخیص هیئت داوری و انتخاب، با توجه به سطح آثار ارسالی و نزدیكی سطح كمی و كیفی رقابت، از میان آثار ارسالی به دبیرخانه نمایشگاه، ‌تعداد 20 قطعه عكس به نمایشگاه راه یافتند.
دومین دوره مسابقه عكاسی از سفره های افطار برگزیدگان خود را شناخت داوری دومین دوره مسابقه عكاسی از سفره های افطار به پایان رسید و برگزیدگان آن معرفی شدند.
یک توضیح و متن فراخوان دومین دوره از مسابقه «عکاسی از سفره های افطار» بنا به نظر هیئات داوران و با توجه به مشکلاتی که در امر اطلاع رسانی صورت گرفته بود، مهلت ارسال آثار تا پایان هفته اول آبان ماه تمدید شد.
صفار هرندی از غرفه لقمه بازدید کرد سومین دوره جشنواره و نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال از عصر روز چهارشنبه هفته گذشته، 8 مهرماه 1388، فعالیت خود را آغاز کرد که از مهمانان غرفه لقمه، وزیر سابق ارشاد بود.
صفحه 1757 از 1759  اول  قبلی   1750    1751    1752    1753    1754    1755    1756    1757    1758    1759   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش انرژی و تمرکز با این مواد غذایی بسیاری از مواد خوراکی تاثیر درمانی دارند و در اغل...

  چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۳ ترکیب مکملی که مغز را زودتر پیر می‌کنند پایگاه خبری لقمه: با گسترش بازار مکمل‌ها و تبلیغات مرتبط با تقویت حافظه و سلامت مغز، آگاهی از ترکیب‌های خطرناک و محدودیت‌های علمی این محصولات، گامی حیاتی در محافظت از عملکرد شناختی و سلامت کلی بدن است.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.