عکس‌های منتخب سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های حسینی


سومین مسابقه عکاسی و خاطره نویسی از سفره های ایرانی اسلامی با عنوان هر هیات: یک عکس، یک خاطره، برگزار شد.

لقمه: جلسه داوری این دوره از مسابقات روز شنبه 24 اردیبهشت 1389، در محل موزه عکسخانه شهر، با حضور محمد مهدی رحیمیان، مجتبی آقایی، مهدی توکلیان و مژگان طریقی به عنوان داوران و محمدصالح حجت الاسلامی به عنوان دبیر مسابقه برگزار شد. آرای فرامرز عامل بردبار به عنوان پنجمین داور این دوره مسابقات نیز، قبلا در اختیار دبیرمسابقات قرار گرفته بود. بنا بر این گزارش، در این دوره بیش از 600 عکس از بیش از 200 عکاس از سراسر ایران به دبیرخانه ارسال شده بود که بعد از گزینش اولیه، داوری نهایی بر روی 200 تک عکس و 5 مجموعه عکس از بیش از 60 عکاس صورت گرفت.

در نهایت مهدی حاجیوند، از اعضای انجمن عکس نگاه، با تنها مجموعه‌ی برگزیده و یک عکس شایسته تقدیر و راه یافته به نمایشگاه این مسابقه، به عنوان عکاس برتر انتخاب شد. به این هنرمند ضمن اهدای لوح تقدیر مسابقه، مبلغ سه میلیون ریال جایزه نقدی نیز تعلق گرفت.



مجموعه عکس برگزیده مهدی حاجیوند














این مسابقه هیچ اثر برگزیده ای نداشت و آثار واحد فلاح مطلق از مراغه، مهدی حاجیوند از تهران، غلامحسین محبی از کرمانشاه، مرتضی صالحی از اصفهان، سید ابوالفضل عدل از اراک و معصومه شمس از کرج به عنوان آثار شایسته تقدیر این دوره شناخته شدند که لوح مربوطه به این هنرمندان اهدا شد.


مهدی حاجیوند


سید ابولفضل عدل از اراک


واحد فلاح مطلق از مراغه


غلامحسین محبی از کرمانشاه



مرتضی صالحی از اصفهان


معصومه شمس از کرج 



اسامی سایر هنرمندانی که آثارشان به نمایشگاه سومین مسابقه عکاسی از سفره های حسینی راه یافته، بدون هیچ تقدم یا تاخری عبارتند از: عبدالله حیدری و مهرناز محمدی از تهران، رضا رادپور از ایلام، امیر عبیداوی از اهواز، صادق عسکری، مهدی کمیلی و محمود بازدار از مشهد، مهدی جهانگیری، ابراهیم کوچکی از استانه اشرفیه. همچنین جواد عسگراوقلی، عرفان دادخواه کوچکی از قزوین و عبدالرضا کاکایی از کرمانشاه هر کدام با دو قطعه عکس به نمایشگاه راه یافتند.



عبدالله حیدری از تهران- حلیم پزان 28 صفر در ملایر


مهرناز محمدی از تهران- حلیم پزان 28 صفر در ملایر


مهدی جهانگیری


بزرگترین شله زرد جهان- صادق عسگری از مشهد


امیر عبیداوی از اهواز- آش نذری در تاسوعای بیجار



رضا رادپور از ایلام


ابراهیم کوچکی از آستانه اشرفیه


مهدی کمیلی از مشهد


محمود بازدار از مشهد


جواد عسگراوقلی- عکس از کاشان


جواد عسگر اوقلی- عکس از خرم آباد


عرفان دادخواه کوچکی از قزوین


عرفان دادخواه کوچکی از قزوین


عبدالرضا کاکایی از کرمانشاه


عبدالرضا کاکایی از کرمانشاه


بازگشت به صفحه نخست




کد: 644 تاریخ نشر: ۱۳۸۹ شنبه ۲۵ ارديبهشت بازدید: 5837 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
3 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
5 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
6 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
7 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
9 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
10 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
11 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.