انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی


تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.

به گزارش لقمه، انار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که در مقایسه با سایر میوه‌های این فصل، آنتی‌اکسیدان بیشتری برای افزایش ایمنی، مقاومت و حفاظت از بدن در مقابل بیماری‌ها، میکروب‌ها و ویروس‌ها دارد.

انار منبع مهم آنتی‌اکسیدان‌ها، پتاسیم و ویتامین C است. در واقع آب انار یکی از غنی‌ترین منابع پلی‌فنول‌هاست که گروهی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند.

نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، کند کردن یا جلوگیری از صدمه سلولی است که توسط علل مختلف استرس‌زا حادث می‌شوند، مانند مصرف سیگار و دخانیات، آلودگی هوا، استرس‌های روحی و سموم مختلفی که به صورت روزمره، خواسته و ناخواسته با آن‌ها مواجه هستیم.

انار میوه‌ای خون‌ساز، مقوی قلب، مفرح، دفع‌کننده چربی، رفع کننده سموم اغلب عفونت‌های داخلی و دافع حرارت است.

برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون و در رفع میگرن بسیار مفید است.

این میوه مانع تصلب شرایین و بیماری قلبی، کاهش کلسترول بد (LDL)، باعث کاهش فشارخون بالا و چربی بوده، خون را تصفیه و تقویت‌کننده قلب و کلیه و اشتهاآور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود. انار در دفع اوره و کلسترول، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی دارد.

انار برای اشخاصی که دچار یبوست هستند، مضر و میوه‌ای سرد است بنابراین اشخاصی که سردمزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات باید بخورند. انار برای کسانی که دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیاده‌روی در مصرف انار ترش ایجاد زخم معده می‌کند.

آب انارآبمیوه‌ای به سرخی یاقوت

آب انار جزو آب‌میوه‌هایی است که خواص آنتی‌اکسیدانی قوی داشته و در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، سکته و حمله قلبی نقش مۆثری دارد.

یک لیوان آب انار حدود 40 درصد ویتامین C مورد نیاز روزانه شما را تأمین می‌کند و علاوه بر این، منبع خوبی از ویتامین‌های A، E و اسیدفولیک است. مقدار آنتی‌اکسیدان موجود در آب انار حتی 3 برابر چای سبز است.

این آب‌میوه سالم رقیق‌کننده خون است و جریان خون را به قلب تقویت می‌کند. از ایجاد پلاک در عروق خونی جلوگیری می‌کند و کلسترول خوب خون را افزایش و کلسترول بد و فشارخون را کاهش می‌دهد. از طرف دیگر آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انار ضد سرطان بوده و احتمال بروز سرطان‌های سینه و پوست را کاهش می‌دهد.

آزمایش‌ها نشان می‌دهند سرعت رشد سلول‌های سرطان پروستات در موش‌ها با مصرف آب انار کاهش می‌یابد و نیز از بروز سرطان ریه جلوگیری می‌کند.

همچنین مصرف آب انار در دوران بارداری از بروز آسیب‌های بعدی مغزی در جنین پیشگیری می‌کند. این ماده به عنوان یک قابض عمل کرده و از بروز برخی عفونت‌ها جلوگیری یا آن‌ها را درمان می‌کند.

از سوی دیگر آب انار مانند یک بازدارنده عمل می‌کند که آنزیم‌های مسئول تخریب و نابودی غضروف‌ها را از کار می‌اندازد و به این ترتیب از التهاب مفاصل جلوگیری می‌کند.

آب انار از ایجاد آلزایمر پیشگیری و نیز روند بیماری را کندتر می‌کند و مصرف این نوشیدنی از ایجاد پلاک‌های دندانی جلوگیری می‌کند. از خواص دیگر آب انار می‌توان به ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد باکتریایی بودن آن اشاره کرد.

نکته: تحقیقات نشان داده است که اگر روزی سه چهارم لیوان آب انار بنوشید و این کار را مدت 3 ماه انجام دهید، مقدار اکسیژن بیشتری به قلب می‌رود و باعث سلامتی قلب می‌شود.  


بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران، جام جم

کد: 5394 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر بازدید: 2234 ساعت: 7:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سلامت قلبتان را با مصرف این میوه تضمین کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
2 چه زمانی از خوردن آب انار و گریپ فروت باید خوداری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
3 خوردن این نوشیدنی ها با دارو ممنوع ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير
4 فواید انار برای پوست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
5 10مواد غذایی که پلاکت خون شما را بالا می برد ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
6 طرز تهیه مسمای انار مخصوص شب یلدا ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ آذر
7 سفره "شب یلدا" برای یک خانواده 4 نفره چند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ آذر
8 میوه خشک گران‌ترین خوراکی‌ بازار آجیل و خشکباردر شب یلدا ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
9 ارزان شدن آجیل و افزایش قیمت هندوانه، خرمالو و انار در آستانه شب یلدا ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
10 عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۶ آذر
11 افزایش قیمت هندوانه در شب یلدا/گران‌فروشان را تحریم کنید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

  خواص کشمش مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...

  کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است ادعاهای ضرر چربی‌های اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی با ما چه می‌کند؟ کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
بهترین راه لاغری چیست؟ چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟
حذف وعده‌های غذایی کمکی به کاهش قند خون دیابتی‌ها نمی‌کند کارشناس ارشد تغذیه گفت: ورزش در بیماران دیابتی سبب تنظیم قند خون و کاهش نیاز به دارو می‌شود.