صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد
آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش
توییت تند پویانفر به خاطر گرانی مواد غذایی+تصویر
شام در سعادتآباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
شرایط روزهداری در رمضان امسال از نظر زهرا عبداللهی
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر لزوم رعایت اصول تغذیهای در سحر و افطار توسط روزهداران برای آسیب ندیدن سیستم ایمنی بدنشان تاکید کرد.
رمضان در فرهنگ مردم /
قاباخلاما و کیسه دوزی رمضان رسوم همچنان رایج آذربایجان شرقی
پایگاه خبری لقمه: در آذربایجان شرقی دو سنت قاباخلاما و کیسه دوزی با گذشت قرون همچنان پابرجاست و به خصوص قاباخلاما یا خانه تکانی رمضانی با جدیت اجرا می شود.
استاد تغذیه دانشگاه شهید بهشتی:
نکات تغذیهای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمیشود؟
پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنامه «در انتهای الوند» گفت: هر ماده غذایی خاصیتی منحصربه فرد دارد و برهمین اساس رعایت تنوع در تغذیه بسیار مهم است.
استفتاء از مراجع عظام در مورد حکم روزه داری و کرونا
پایگاه خبری لقمه: برخی از مراجع تقلید در این باره دیدگاههای خود را در مورد حکم شرعی روزه گرفتن در روزهای شیوع کرونا اعلام کردند.
تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟
هیچ مکملی، از جمله ویتامین C، نمی تواند از ابتلا به بیماری کووید-19 پیشگیری کرده یا آن را درمان کند.
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذاهای گرم و خشک پرهیز کنید.
از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد؛
داروهای رانیتیدین کشور برای تعیین میزان ناخالصی آزمایش می شوند
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو، از بررسی نمونه های داروی رانیتیدین در بازار دارویی کشور برای تعیین میزان ناخالصی نیتروزامین خبر داد.
صفحه 226 از 1756
اول
قبلی
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
پیشنهادهایی برای بیشتر آب خوردن
بدن ما انسانها به غیر از خوراکیهای متفاوت برای ا...
کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه میشود
لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...
نان صنعتی سالمتر است یا نان سنتی؟
این سوال برای خیلیها پیش می آید که آیا نانهای صن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با با ۶ خاصیت فوقالعاده ماست
ماست از هند باستان شناخته شده و دارای خواص بسیار میباشد.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی
این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوستداشتنی و همهگیر در سبد كالاهای مصرفی خانوادههای ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمانها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف میرسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفرهها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر میشود.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند
بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است