شرایط روزه‌داری در رمضان امسال از نظر زهرا عبداللهی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر لزوم رعایت اصول تغذیه‌ای در سحر و افطار توسط روزه‌داران برای آسیب ندیدن سیستم ایمنی بدنشان تاکید کرد.
رمضان در فرهنگ مردم / قاباخلاما و کیسه دوزی رمضان رسوم همچنان رایج آذربایجان شرقی پایگاه خبری لقمه: در آذربایجان شرقی دو سنت قاباخلاما و کیسه دوزی با گذشت قرون همچنان پابرجاست و به خصوص قاباخلاما یا خانه تکانی رمضانی با جدیت اجرا می شود.
استاد تغذیه دانشگاه شهید بهشتی: نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنامه «در انتهای الوند» گفت: هر ماده غذایی خاصیتی منحصربه فرد دارد و برهمین اساس رعایت تنوع در تغذیه بسیار مهم است.
استفتاء از مراجع عظام در مورد حکم روزه داری و کرونا پایگاه خبری لقمه: برخی از مراجع تقلید در این باره دیدگاه‌های خود را در مورد حکم شرعی روزه گرفتن در روزهای شیوع کرونا اعلام کردند.
تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ هیچ مکملی، از جمله ویتامین C، نمی تواند از ابتلا به بیماری کووید-19 پیشگیری کرده یا آن را درمان کند.
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذاهای گرم و خشک پرهیز کنید.
از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد؛ داروهای رانیتیدین کشور برای تعیین میزان ناخالصی آزمایش می شوند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو، از بررسی نمونه های داروی رانیتیدین در بازار دارویی کشور برای تعیین میزان ناخالصی نیتروزامین خبر داد.
صفحه 226 از 1756  اول  قبلی   221    222    223    224    225    226    227    228    229    230    231   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشنهاد‌هایی برای بیشتر آب خوردن بدن ما انسان‌ها به غیر از خوراکی‌های متفاوت برای ا...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با با ۶ خاصیت فوق‌العاده ماست ماست از هند باستان شناخته شده و دارای خواص بسیار می‌باشد.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»