مواد غذایی تقویت‌ کننده هضم غذا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: آیا تا به حال فکر کرده‌اید چرا وزن کم نمی‌کنید یا احساس نفخ‌تان حتی پس از خوردن مقادیر مختصر غذا برطرف نمی‌شود؟ در این صورت، احتمالا نیاز به تقویت آنزیم‌هایی دارید که مسئول هضم غذا ه . . .
خوردن نوشیدنی با لیوان های طرح دار مضر است! پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد لیوان های طرح دار زیبا به نظر می رسند اما برای سلامت مضر هستند.
سیب‌هایی که روی دست باغداران آذربایجان غربی ماند پایگاه خبری لقمه: نبود الگوی کشت، بسته‌بندی نامناسب، عدم شناسایی بازارهای جدید در کنار بی‌توجهی مسئولان دست‌به‌دست هم داده تا قطب سیب تولیدی کشور مشتری نداشته باشد.
اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری پایگاه خبری لقمه: معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران از اعطای تسهیلات 10 تا 20 میلیارد ریالی به پروش ماهیان خاویاری برای حفظ و بازسازی ذخایر به متقاضیان در استان های گیلان، مازندران و گلستان خب . . .
کنترل اضافه وزن در بین افراد باید از دوران جنینی آغاز شود پایگاه خبری لقمه: مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که چاقی منا بسیاری از بیماری های غیر واگیر است، گفت: پیشگیری از چاقی باید از دوران جنینی آغاز شود.
استاف چیکن فلورنتین،غذای ایتالیایی پایگاه خبری لقمه: استاف چیکن فلورنتین یک غذای خوشمزه و خوش خوراک است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
طرز تهیه رنگینک با طعم‌ شكلات پایگاه خبری لقمه: یک نوع دسر جدید و خوشمزه و خوش آب و رنگ را به شما آموزش میدهیم.
صفحه 327 از 1756  اول  قبلی   322    323    324    325    326    327    328    329    330    331    332   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رهایی از رژیم های سفت‌و‌سخت با فیبـر تابستان از راه رسیده. سفر، مهمانی، دورهمی‌های شبان...

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

  تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
نکاتی در مورد لیمو امانی لیمو امانی همان لیمو ترش معمولی خشك شده است . اما شهرت آن به اسم لیمو " امانی " به دلیل این است كه شهر امان پایتخت كشور اردن معروف ترین نوع لیمو را دارد.
سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.
منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.