گیاهی که تنها داروی حضرت علی (ع) بوده است پایگاه خبری لقمه: امام رضا (علیه السلام) این گیاه را بسیار مفید میداند و میفرماید : آویشن تنها داروی حضرت امیرالمومنین بوده است .
بخش زراعی بیشترین میزان صادرات را به خودد اختصاص داد پایگاه خبری لقمه: بخشنده گفت: در شش ماه نخست سال بخش زراعی با سهم ۶۸.۶۴ درصد بیشترین میزان صادرات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.
رژیم غذایی سرشار از غلات به لاغر ماندن بدن شما کمک می کند پایگاه خبری لقمه: هرچند انجام این مطالعه مدت زمانی طولانی را در بر نداشته و تعداد افراد مورد آزمایش قرار گرفته شده زیاد نبوده، ولی باز هم نتایج کلی به دست آمده مثبت ارزیابی شده است.
6 مزایای آرد بادام برای سلامتی پایگاه خبری لقمه: آرد گندم یکی از مواد غذایی پر مصرف در پخت و پز است که به تازگی آرد بادام توانسته است جای آن را بگیرد.
خوردن ماست با غذا مفید است یا مضر؟ پایگاه خبری لقمه: از جمله مواردی که باهم‌خوری آن باعث ایجاد عوارض سوء برای بدن و ایجاد امراض مختلف می‌شود، مصرف همزمان برنج با ماست است.
روزانه چه مقدار ویتامین مصرف کنیم پایگاه خبری لقمه: ویتامین‌ها و مواد معدنی برای سلامت ضروری است، اما مصرف مقادیر بیشتر آنها به معنای تاثیر بیشتر بر سلامت نیست و حتی می‌تواند مضر باشد.
خوراکی هایی که هر چقدر بخورید چاق نمی شوید پایگاه خبری لقمه: برای افرادی که تصمیم گرفته اند کالری دریافتی خود را کاهش دهند، گرسنگی کشیدن سخت است به همین دلیل بعد از مدتی رژیم خود را رها می کنند. بهترین خبری که می توان به این افراد داد، این است . . .
صفحه 327 از 1759  اول  قبلی   322    323    324    325    326    327    328    329    330    331    332   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  نسخه طب سنتی برای دیابتی‌ها یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
ویژگی شكلات مرغوب لقمه: شكلات‌های كاكائویی یكی از لوكس‌ترین شیرینی‌هایی است كه این روزها انواع و اقسام آن را در قنادی می‌بینیم.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.