آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه نانوایان ضمن رد ادعای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر سه برابر بودن میزان جوهر قند در نان رد و تصریح کرد: گندم دامی وارداتی را با گندم انسانی تولید داخلی مخلوط . . .
شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
سازمان حمایت نرخ جدید محصولات لبنی را تعیین کرد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنایع لبنی با بیان اینکه سازمان حمایت نرخ های جدید ۳ محصول لبنی را تعیین کرده است، گفت: این نرخ ها برای ابلاغ به ستاد تنظیم بازار ارائه شده است. ‌
ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: کمیسیونر کشاورزی اروپا برنامه ایران برای واردات کیوی را قطعی خواند و گفت در این زمینه،یک توافق نامه امضا شده است؛این در حالی است که ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان است.
تولید بیش از ۲ هزارتن انار درژیوار پرجمعیت ترین روستای اورامان پایگاه خبری لقمه: انار یا همان صد دانه یاقوت ما ایرانی ها، این روزها تلألو سرخی آن در دستان باغداران منطقه اورامانات از توابع استان کردستان چشم هر رهگذری را به سوی خود خیره می کند.
افزایش۱۰درصدی صادرات سیب/کاهش ۹درصدی واردات موز پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول گفت:اتخاذ سیاست بازار در ازای بازار، علاوه بر رشد ۱۰درصدی صادرات سیب تازه در سال ۹۵، موجب کاهش ۹درصدی واردات موز و صرفه جویی ارزی ۴۶میلیون دلاری در این سال شده است.
صفحه 322 از 1759  اول  قبلی   317    318    319    320    321    322    323    324    325    326    327   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نباید بستنی یخی بخورند؟ بستنی‌ها دو گروه شیری و یخی دارند. بستنی‌های یخی ا...

  آمادگی برای شروع درمان سرطان پایگاه خبری لقمه: سرطان به‌عنوان یک بیماری مزمن و ...

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید! گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.