صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
تورم خوراکیها در شهریور ماه اعلام شد
هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد
پیشبینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سالجاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد
لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد
صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است
رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی
ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید
چربی سوزی با انجام ورزش های استقامتی
۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها
قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد
مجله لقمه
ویژه نامه محرم و صفر
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
صنایع و خدمات
کارخانجات غذایی
تجهیزات و لوازم صنعتی
محصولات غذایی
لوازم آشپزخانه
مشاوران تغذیه
آموزشگاه ها
تجهیزات فروشگاهی
کاریابی
بنگاه
سایت لقمه
>
قند عسل
قند عسل
نوع فعالیت:
قنادی و خشکبار
هزینه ارسال:
0
محدوده سرویس دهی:
غرب
آدرس:
منطقه 2 - سعادت آباد - نرسیده به خیابان سرو غربی - نبش خیابان 16 - پ. 65 / تلفن: 22367606
تعداد بازدید: 2118
کاربر گرامی؛ این رستوران در حال حاضر بسته است و امکان سفارش از آن وجود ندارد
ارسال پیام به مدیریت رستوران
نام
*
فقط آدرس ایمیل وارد کنید
آدرس ایمیل
*
متن پیام
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا
فشارخون بالا روزبهروز شایعتر میشود و این روزها ...
مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟
آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...
با انواع غذاهای آلرژیزا آشنا شوید
آلرژیهای غذایی در سالهای اخیر نگرانیهای بسیاری ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مُسکن هایی که بلای جان می شوند!
این قرصها قرار است دوست شما باشند، همدمهایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث میشوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكتهها را در مورد مسكنها بدانید.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماریهایی مانند آسیبهای مغزی، عقب افتادگی ذهنی و بیماریهای کلیوی میشود.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید!
متخصصان تغذیه میگویند: مغز را میتوان به گونهای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
ماجرای شیرخشکهای وارداتی توسط یاسین رامین
پایگاه خبری لقمه: وکیل یاسین رامین در پرونده شکایت از مطرحکنندگان موضوع شیرخشک فاسد میگوید: از افرادی که شایعه شیرخشکهای فاسد را علیه خانواده رامین مطرح کردهاند، شکایت کردهایم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است