بهترین سوخت و اجاق‌گاز برای سفر


بهترین اجاق‌گاز، اجاق‌گازی است که تهیه سوخت آن آسان باشد و در هر شرایط آب و هوایی و هر عرض جغرافیایی کار بکند.

به گزارش لقمه، گاز سفید  برای گردشگران، دوچرخه‌سواران و کوهنوردان بهترین سوخت است. شعله آن مثل شعله هوای فشرده قابل تنظیم است، پخت و پز روی آن سریع و به راحتی در دسترس است.اجاق‌گاز سفید را باید به دقت نگهداری کرد. در زمان روشن کردن گاز، ممکن است شعله آن موقتاً نامنظم بسوزد که ظرف ۲ تا ۳ دقیقه این نقیصه برطرف می‌شود. به هنگام استفاده از سالم بودن پمپ گاز و محکم بودن واشر اطمینان حاصل کنید، اگر واشر نشتی داشت و واشر هم در دسترس نبود می‌توانید از یک تکه چرم استفاده کنید. یک تکه چرم را چرب کنید و در محل واشر قرار دهید. فشار گاز باعث محکم شدن می‌شود و موقتاً کار واشر را انجام می‌دهد.

همچنین از سوخت‌های قدیمی استفاده نکنید چرا که مواد سوختنی که در اجاق‌گاز مانده باشد در مدت کمتر از یک ماه تجزیه می‌شود و استفاده از آن باعث دود کردن اجاق و سیاه شدن سر شعله می‌شود. اگر قصد سفر به نقاط دوردست و یا نقاط کمتر شناخته شده را دارید بهتر است از اجاق گاز دو سوختی استفاده نمایید که هم با گاز سفید و هم با نفت سیاه یا گازوئیل کار می‌کند. اگر از گازوئیل یا نفت سیاه استفاده کردید، اجاقتان را زود به زود تمیز کنید زیرا این سوخت دوده کربن تولید می‌کند و باعث کثیفی اجاق‌گاز شما و کاهش گرمای آن می‌شود.

سوخت پیشنهادی بعدی الکل است. الکل در دمای پایین می‌سوزد بنابراین گرم کردن غذا طولانی‌تر می‌شود. نگهداری از الکل مصرفی اجاق ساده به راحتی در دسترس و قابل تهیه است. همچنین کار کردن با اجاق‌های الکلی بسیار ساده است.گزینه دیگری که طبیعت‌گردان از آن استفاده می‌کنند استفاده از اجاق‌های با سوخت بوتان است. استفاده و نگهداری از این اجاق‌ها ساده است.

معمولاً بوتان را در قوطی‌های آبی رنگ کوچک می‌ریزند که قابل تعویض هستند. این قوطی را نمی‌توان دو بار پر کرد اما غالباً قوطی‌های پر بوتان در دسترس است. تنها اشکال آنها این است که بوتان خالص در دمای زیر صفر درجه تبخیر نمی‌شود. یعنی قابلیت تبدیل شدن مایع به گاز را در کمتر از این دما ندارد. بنابراین در نقاط سرد کوهستانی ایجاد شعله نمی‌کند. در این شرایط می‌توان از عوامل خارجی برای تبدیل شدن مایع به گاز استفاده کرد. بوتان مایع برای تبدیل شدن به گاز نیاز به حرارت دارد. برای این کار می‌توانید ظرف بوتان را در جای گرم نگه دارید یا به وسیله دستانتان آن را گرم کنید. اما به هیچ‌وجه قوطی را مستقیماً در آب داغ یا روی شعله قرار ندهید زیرا ممکن است منفجر شود.

فراموش نکنید بهترین اجاق‌گاز سفری (Camping stove)، اجاق‌گازی است که تهیه سوخت آن آسان باشد و در هر شرایط آب و هوایی و هر عرض جغرافیایی کار بکند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیری در ایران

کد: 6562 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين بازدید: 1978 ساعت: 9:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...