برای نمایش مشخصات رستوان کلیک کنید
نوع فعالیت: رستوران
 
هزینه ارسال: 0

محدوده سرویس دهی:

آدرس: سعادت آباد، بلوار شهرداری، نبش خیابان 11 غربی

تعداد بازدید: 2386

تجربه طعم برتر کلیه غذاها با برنج ایرانی طبخ می‌گردد.


دارای منوی هفتگی
آماده عقد قرارداد با ادارات و شرکت ها

کاربر گرامی؛ این رستوران در حال حاضر بسته است و امکان سفارش از آن وجود ندارد

منوی رستوران برتر
دلمه دلمه قیمت: تعیین نشده
چلوکباب سلطانی چلوکباب سلطانی قیمت: تعیین نشده
فسنجان فسنجان قیمت: تعیین نشده
چلو خورشت قیمه چلو خورشت قیمه قیمت: تعیین نشده
ارسال پیام به مدیریت رستوران
نام  
آدرس ایمیل  
متن پیام  
     
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

  درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که ت...

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.
غذاهایی برای کنترل فشار خون/ آیا جنس و چاقی تاثیر دارد؟ امروزه بیماری هایی را که به نام بیماری های متابولیک می شناسیم ارتباط نزدیکی به شیوه زندگی دارد که یکی از این بیماری ها فشارخون بالا است.
هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.