مصرف کلم بروکلی در هوای آلوده!


پایگاه خبری لقمه: هوایی که تنفس می کنیم به سطح خطرناک آلودگی رسیده است.سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که آلودگی هوا باعث هفت میلیون مرگ در سال در سراسر جهان میشود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، آلودگی هوا یک عامل خطرساز مهم برای بیماری هایی از جمله عفونت های تنفسی، بیماری های قلبی، سکته مغزی و سرطان ریه است.علائم ناشی از آلودگی هوا ممکن است شامل اشکال در تنفس، خس خس، سرفه، آسم و بدتر شدن تنفس موجود و مشکلات قلبی باشد.رایج ترین منابع آلودگی هوا شامل ذرات ازن، دی اکسید نیتروژن و دی اکسید گوگرد هستند.
 
در بسیاری از مناطق چین، سطح آلودگی هوا به سطح خطرناک رسیده است. گرچه دولت تلاش خود را برای بهبود کیفیت هوا انجام میدهد، مواد مغذی و انتی اکسیدان های طبیعی زیادی وجود دارد که سبب محافظت از ما در برابر آلودگی هوا میشود.
 
بنابر تحقیقی که در دانشگاه جانز هاپکینز انجام شده،مصرف روزانه ی بروکلی میتواند در مقابل آلودگی هوا از بدن محافظت کند. یک آزمایش بالینی انجام شده در استان جیانگ سو - یکی از آلوده ترین مناطق چین – به این نتیجه رسید که مصرف یک نوشیدنی حاوی بروکلی به دفع سموم و ذرات ناشی از آلودگی و ازن کمک میکند.
 
رژیم های غذایی غنی از سبزیجات، مانند کلم بروکلی، سبب کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن، از جمله سرطان میشود.در مطالعات قبلی نشان داده شده که یک ترکیبی بنام  سولفورافان در کلم بروکلی خواص ضد سرطانی دارد. این مطالعه، که شامل نزدیک به 300 زن و مرد بود، نشان داد که مصرف روزانه یک دوم فنجان نوشیدنی حاوی آب ، آناناس، آب لیمو و بروکلی، سبب دفع مقدار قابل توجهی از بنز(افزایش ۶۱٪)، مواد سرطان زا، و اکرولین(افزیش ۲۳٪) که محرک ریه میباشد نسبت به گروه شاهد که همان نوشیدنی را بدون بروکلی نوشیدند شد.
 
گرداورنده: صبامحمدپور
 
منابع:
 
1-www.alternet.org/environment/how eating broccoli can protect you air pollution dangers study reveals surprising
2- food.ndtv.com/health/eat these foods to build resistance against ill effects of air pollution 1620513
3- www.wind.org/ New Study says Eating Broccoli Can Protect You From The Dangers Of Air Pollution

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10608 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۲ دي بازدید: 146 ساعت: 1:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
2 6 خوراکی سالم زمستانی برای سم زدایی بدن! ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي
3 8 ماده غذایی را برای مصرف حرارت ندهید ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
4 تهیه کلم پلو آسیایی با برنج قهوه ای ۱۳۹۵ شنبه ۴ دي
5 خاصیت درمانی 8 سبزی قرمز رنگ را بشناسید ۱۳۹۵ پنج شنبه ۴ آذر
6 سوپ گل کلم و زردچوبه؛ سوپ آرام بخش ۱۳۹۵ شنبه ۸ آبان
7 مصرف خوراكی‌‌هایی از مواد ساده با طبخی آسان برای مبارزه با پیری ۱۳۹۵ شنبه ۲۷ شهريور
8 بهترین سبزیجاتی که برای کاهش وزن موثرند ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۶ مرداد
9 طرزتهیه آبگوشت قنبید(کلم قمری) ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ فروردين
10 خواص برگ های سبز گل کلم در غذا ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

  خوردن مایونز هنگام بارداری مشکلی ندارد؟ پایگاه خبری لقمه: مایونز یکی از دلپذیر ترین غذاهای...

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان