برخورد جریمه نقدی تعزیرات مشکل بازار گوشت را حل نمی کند


پایگاه خبری لقمه: رئیس تامین شورای دام کشور یکی از علل گرانی گوشت قرمز را نبود نظارت مستمر و عدم برخورد سختگیرانه با شبکه توزیع بازار گوشت قرمز دانست و گفت: شبکه توزیع روی هرکیلوگرم گوشت قرمز بین 160 تا 250 هزارریال سود می کنند که رقم قابل توجهی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، 'منصور پوریان' روز شنبه در گفت و گویی درباره گرانی بیش از حد قیمت گوشت قرمز در بازار طی روزهای آتی افزود: با وجود عرضه بالای گوشت قرمز داخلی و وارداتی طی روزهای اخیر نرخ این محصول دوباره افزایش یافته است که علت اصلی ان حضور سودجویان دربازار است که تنها به سود خود فکر می کنند.

وی اظهارداشت: طبق مصوبه باید هرکیلوگرم گوشت وارداتی 315 هزارریال و گوشت تولید داخل 335 هزارریال در بازار عرضه شود.

 

وی تصریح کرد: در واقع هرکیلوگرم گوشت وارداتی به نرخ 290 هزارریال به دست شرکت های بسته بندی و فروشگاه های زنجیره ای می رسد بنابراین باید با نرخ 315 هزارریال در فروشگاه های زنجیره ای عرضه شود، این درحالیست که شرکت ها این محصول را با قیمت های بالای 500 هزارریال به فروش می رسانند که منصفانه نیست.

وی یکی دیگر از مشکلات را توزیع گوشت وارداتی تنها به شرکت های بسته بندی و فروشگاه های زنجیره ای عنوان کرد و افزود: این موضوع باعث شده سود کلانی به جیب شبکه های توزیع شرکتی برود که همین امر باعث گرانی گوشت قرمز در بازار شده است.

پوریان براین باور است که گوشت قرمز باید با نرخ مصوب به دست مصرف کنندگان برسد زیرا به نظر نمی رسد هزینه بسته بندی تا این حد بالا باشد که گوشت در فروشگاه دو برابر قیمت تمام شده عرضه شود.

 

برخورد جریمه نقدی تعزیرات مشکل بازار گوشت را حل نمی کند

رئیس مجمع ملی صادر کنندگان دام زنده اضافه کرد : در ابتدای ماه مبارک رمضان به دلیل ورود خوب سازمان تعزیرات روند افزایش قیمت گوشت در بازار اندکی کند شد، اما این موضوع استمرار نیافت.

پوریان نظارت مستمر و برخورد قانونی سختگیرانه را راهکاری برای کاهش قیمت گوشت قرمز عنوان کرد و افزود: برخورد جریمه نقدی مشکل این بازار را حل نمی کند و باید علاوه بر نظارت مستمر برخورد های سختگیرانه و جدی با عاملان گرانی صورت گیرد.

 

روزانه 120 تن گوشت به تهران وارد می شود

این مقام مسئول یکی دیگر از عوامل گرانی را عدم حضور مستمر شرکت پشتیبانی امور دام در بازار برشمرد و گفت: این شرکت تنها در ایام خاص و پیک مصرف وارد بازار می شود درحالی که حضور مستمر ان می تواند در کاهش قیمت این محصول و جلوگیری از سودجویی دلالان موثر باشد.

وی با اشاره به این که اکنون با تقاضای پایین و عرضه بالای گوشت قرمز مواجه هستیم اظهارداشت: درحال حاضر علاوه بر تامین بازار گوشت توسط تولیدات داخلی، روزانه بین 100 تا 120 تن گوشت وارداتی کیفی به تهران وارد می شود و کمبودی در این زمینه نداریم .

 

وی ادامه داد: بنابراین گرانی فعلی گوشت قرمز در بازار به دلیل کمبود و کاهش عرضه نیست بلکه دلالان و قصابی ها به گرانی گوشت قرمز دامن می زنند.

برای تنظیم بازار گوشت قرمز همزمان با شروع ماه مبارک رمضان علاوه بر ورود شرکت پشتیبانی امور دام کشور، واردات گوشت گوسفندی گرم از کشورهای استرالیا، ارمنستان، گرجستان انجام شد اما قیمت گوشت قرمز گوسفندی و گوساله در خرده فروش های سطح شهر با قیمت هایی بیش از نرخ مصوب بین 380 تا 450 هزارریال عرضه می شد که اکنون این رقم به بیش از 500 هزار ریال افزایش یافته است.

سالانه 840 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید و 100 هزارتن گوشت قرمز نیز وارد می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10290 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 1840 ساعت: 11:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
3 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
8 کلاهبرداری ۱۵ میلیاردی از یک شرکت خصوصی عرضه گوشت در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
10 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
11 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

  سوپ و آش؛ غذایی کامل برای سرماخوردگی یک متخصص تغذیه با تاکید براینکه مواد مغذی از دست ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخصصین عفونی، حکایت از این واقعیت دارد که موارد ابتلا به HIV در کشور به سرعت در حال افزایش است.
سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران پایگاه خبری لقمه: اتخاذ یک سیاست تهاجمی که مانند کشورهای چین و کره ظرف سه ماه بیماری را تقریبا ریشه کن کند و ما را به زندگی عادی برگرداند بسیار بهتر از ماه‌ها زندگی در ترس با عواقبی غیرقابل پیش بینی است.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.