استفاده از امکانات بین المللی برای توسعه تولید سویا


پایگاه خبری لقمه: مجری طرح دانه‌های روغنی گفت: قصد داریم از امکانات بین المللی در جهت آموزش محققین، کشاورزان و کارشناسان استفاده کنیم تا تولید سویا را به عنوان اصلی‌ترین نیاز دام و طیور عملیاتی کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از صدا و سیما، علیرضا مهاجر درباره نقش دانه‌های روغنی در پایداری تولید گندم و تنظیم علوفه‌ی دام و طیور اظهارداشت: تأمین دانه‌های روغنی در داخل در بحث جلوگیری از خروج ارز تأثیر بسیار مستقیم دارد و به همین جهت این طرح را در کشور شروع کرده‌ایم.

 

مهاجر با اشاره به اینکه از تمام ظرفیت‌های ملی و بین المللی برای اجرای این طرح استفاده می‌شود، ادامه داد: یکی از این ظرفیت‌ها سازمان خوار و بار ملل متحد(فائو) است و در صورت موفقیت آمیز بودنِ این طرح، همکاری را ادامه خواهیم داد.

 

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان این مطلب افزود: قصد داریم از امکانات بین المللی در جهت آموزش محققین، کشاورزان و کارشناسان استفاده کنیم تا تولید سویا را به عنوان اصلی‌ترین نیاز دام و طیور عملیاتی نماییم. .

 

مهاجر یادآور شد: این طرح را به تازگی آغاز کرده‌ایم و با استفاده از حضور مناسب در خارج کشور، تلاش داریم این دانه‌ها را در خارج کشور بکاریم تا تولید دانه‌های روغنی در داخل کشور ساماندهی شود.

 

وی از جمله اساسی‌ترین مشکلات دانه‌های روغنی را ناظر بر بحث بازیافت دانست و گفت: به دلیل سود فراوانی که در بخش دانه‌های روغنی و روغن خام وجود دارد، متاسفانه کشاورزان را برای تولید دانه‌های روغنی ساماندهی نکرده‌ایم.

 

مهاجر اضافه کرد: کارخانجات روغن کشی باید محول کشاورزان را خریداری کنند اما سود این کارخانه‌ها تا کنون توسط حوزه واردات کسب شده است با این حال طبق فرمایش مقام معظم رهبری امیدواریم بر این مشکل فائق آییم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10358 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد بازدید: 2175 ساعت: 1:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
5 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
6 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
8 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
10 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

  تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه...

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید دسر​ خانگی همه خانم‌ها دوست دارند برای مهمانی‌هایشان بهترین غذا و دسر را آماده کنند و البته تزئین آن هم برایشان اهمیت زیادی دارد اما شاید خیلی هم با این کار آشنا نباشند و به همین دلیل ترجیح بدهند اصلا به این کار فکر نکنند. در حالی که درست کردن بعضی از این غذاها و دسرها و تزئین آنها کار خیلی سختی هم نیست و براحتی می‌توان آن را انجام داد و به پایان رساند.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافته‌های جدیدی رسید‌ه‌اند.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.