ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین


پایگاه خبری لقمه: معاون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو بر اهمیت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین تأکید کرد و از پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، کلثوم خیرالهی  با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای تأمین غذای سالم، مغذی، کم‌حجم و با ماندگاری بالا در ایام اربعین گفت: با توجه به گرمای هوا و شرایط سخت مسیر پیاده‌روی، انتخاب و مصرف مواد غذایی مناسب اهمیت دوچندان دارد و می‌تواند از بروز مشکلات گوارشی و مسمومیت‌های غذایی جلوگیری کند. 

 
وی افزود: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند استفاده از خلاء، بسته‌بندی‌های پیشرفته و فناوری نانو می‌تواند ضمن افزایش طول عمر محصولات غذایی، کیفیت، طعم و ایمنی آن‌ها را نیز حفظ کند و در همین راستا حمایت از صنایع غذایی دانش‌بنیان ضروری است. 
 
 خیرالهی همچنین به اهمیت نظارت بر زنجیره نگهداری و توزیع فرآورده‌های غذایی اشاره کرد و گفت: همه انبارها، سردخانه‌ها و مراکز نگهداری باید دارای مجوزهای بهداشتی معتبر باشند و رعایت کامل ضوابط و شرایط نگهداری در آن‌ها تحت پایش مستمر قرار دارد. 
 
بنا بر اعلام سازمان غذا و دارو، وی در پایان تأکید کرد: هدف اصلی از این اقدامات، تضمین سلامت و ایمنی غذایی است که به دست زائران می‌رسد و این موضوع بخشی اساسی از مسئولیت‌های سازمان غذا و دارو در مراسم بزرگ اربعین محسوب می‌شود. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15877 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد بازدید: 279 ساعت: 10:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
3 اقلام دارویی غیر مجاز و ممنوع همراه زائران اربعین ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 ۶۳ تانکر آب در مرزها و ۲۵ تانکر در شهرهای عراق مستقر می شوند ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 توزیع ۱۷۵۰ تُن کالای اساسی برای اربعین حسینی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ مرداد
6 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
7 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
8 اهمیت میزان خواب برای زائران سفر اربعین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
9 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
10 مراسم اربعین امسال از راه دور برگزار می‌شود ۱۳۹۹ جمعه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟ سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...

  هفت حرکت برای کنترل نامحسوس وزن! در بسیاری از موارد، ممکن است فکر کنیم با حذف یک وع...

  پرتقال از عفونت های ویروسی جلوگیری می‌کند ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است؛ به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
ارتباط تغذیه با جرم و جنایت دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان می‌تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت می‌زنند.
ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.