ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین


پایگاه خبری لقمه: معاون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو بر اهمیت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین تأکید کرد و از پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، کلثوم خیرالهی  با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای تأمین غذای سالم، مغذی، کم‌حجم و با ماندگاری بالا در ایام اربعین گفت: با توجه به گرمای هوا و شرایط سخت مسیر پیاده‌روی، انتخاب و مصرف مواد غذایی مناسب اهمیت دوچندان دارد و می‌تواند از بروز مشکلات گوارشی و مسمومیت‌های غذایی جلوگیری کند. 

 
وی افزود: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند استفاده از خلاء، بسته‌بندی‌های پیشرفته و فناوری نانو می‌تواند ضمن افزایش طول عمر محصولات غذایی، کیفیت، طعم و ایمنی آن‌ها را نیز حفظ کند و در همین راستا حمایت از صنایع غذایی دانش‌بنیان ضروری است. 
 
 خیرالهی همچنین به اهمیت نظارت بر زنجیره نگهداری و توزیع فرآورده‌های غذایی اشاره کرد و گفت: همه انبارها، سردخانه‌ها و مراکز نگهداری باید دارای مجوزهای بهداشتی معتبر باشند و رعایت کامل ضوابط و شرایط نگهداری در آن‌ها تحت پایش مستمر قرار دارد. 
 
بنا بر اعلام سازمان غذا و دارو، وی در پایان تأکید کرد: هدف اصلی از این اقدامات، تضمین سلامت و ایمنی غذایی است که به دست زائران می‌رسد و این موضوع بخشی اساسی از مسئولیت‌های سازمان غذا و دارو در مراسم بزرگ اربعین محسوب می‌شود. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15877 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد بازدید: 163 ساعت: 10:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
3 اقلام دارویی غیر مجاز و ممنوع همراه زائران اربعین ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 ۶۳ تانکر آب در مرزها و ۲۵ تانکر در شهرهای عراق مستقر می شوند ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 توزیع ۱۷۵۰ تُن کالای اساسی برای اربعین حسینی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ مرداد
6 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
7 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
8 اهمیت میزان خواب برای زائران سفر اربعین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
9 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
10 مراسم اربعین امسال از راه دور برگزار می‌شود ۱۳۹۹ جمعه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده می‌شود یک متخصص تغذیه و رژیم‌های درمانی، عنوان کرد: خوردن...

  ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه بسیاری از افراد به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا هست...

  حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهایی برای کنترل فشار خون/ آیا جنس و چاقی تاثیر دارد؟ امروزه بیماری هایی را که به نام بیماری های متابولیک می شناسیم ارتباط نزدیکی به شیوه زندگی دارد که یکی از این بیماری ها فشارخون بالا است.
چرا باید شاهی بخوریم؟ چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره می‌آید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهی‌ها را سوا کرده و میل می‌کنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخصصین عفونی، حکایت از این واقعیت دارد که موارد ابتلا به HIV در کشور به سرعت در حال افزایش است.
اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.