کاهش ریسک ابتلا به دیابت و چاقی با ۹۰ ثانیه ایستادن


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی گفت: با ۹۰ ثانیه ایستادن، سیستمهای سلولی و مولکولی که به واسطه انسولین باعث تنظیم قندخون، تری گلیسیرید و کلسترول می‌شوند، فعال شده و می‌توانند ریسک ابتلا به دیابت و چاقی را کاهش دهند.

 1به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهدی شادنوش متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی در گفت وگویی؛ با بیان اینکه ایستادن طولانی مدت، باعث افزایش ریسک ابتلا به انواع بیماری‌ها در انسان می‌شود، اظهار کرد: با ۹۰ ثانیه ایستادن، سیستمهای سلولی و مولکولی که به واسطه انسولین باعث تنظیم قند خون، تری گلیسیرید و کلسترول می شوند، فعال شده که این مکانیسم‌ها با وارد شدن وزن بدن بر روی پا‌ها آغاز می‌شوند و زمانی که این حرکت‌ها منظم بوده و تکرار شوند، می‌توانند ریسک ابتلا به دیابت و چاقی را کاهش دهند.

 
وی با اشاره به این که سطح مولکولی و سلولی بدن انسان به گونه‌ای تنظیم شده است که فعال بوده و در طول روز تحرک داشته باشد؛ افزود: زمانی که به صورت مداوم، تحرک کاهش می‌یابد دستورخاموش شو و برای مرگ آماده باش در بدن فعال می‌شود.
 
این متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی تاکید کرد: عدم فعالیت بدنی نباید در زندگی روزانه به صورت عادت باشد چراکه علاوه بر تاثیرات نامناسبی که بر روی کمر، شانه ها، بازوها، سوخت و ساز و تمام اجزای بدن دارد، دستور و مراحل رسیدن سوخت‌های حیاتی به عضلات و بافت‌ها را خاموش می‌کند.
 
شاد نوش یادآور شد: با نشستن‌های طولانی مدت، سطح قند خون، فشارخون، کلسترول و تولید مواد سمی افزایش پیدا می‌کند که راه حل کاهش این مشکلات، پرهیز از نشستن‌های طولانی مدت و اینکه در هر یک ساعت نشستن حداقل ۱۰ دقیقه بلند شدن است.
 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10405 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد بازدید: 1261 ساعت: 10:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.
ارتباط غذا با طول عمر از نگاه قرآن و احادیث امروزه دانشمندان معتقدند که انسان با دور ساختن عوامل مرگ می‌تواند عمر نامحدود داشته باشد. همین مسئله باعث شده تا محققان در محیط آزمایشگاه با بهبود شرایط زندگی، عمر حشره ای را به هشتاد برابر افزایش دهند.