کاهش ریسک ابتلا به دیابت و چاقی با ۹۰ ثانیه ایستادن


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی گفت: با ۹۰ ثانیه ایستادن، سیستمهای سلولی و مولکولی که به واسطه انسولین باعث تنظیم قندخون، تری گلیسیرید و کلسترول می‌شوند، فعال شده و می‌توانند ریسک ابتلا به دیابت و چاقی را کاهش دهند.

 1به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهدی شادنوش متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی در گفت وگویی؛ با بیان اینکه ایستادن طولانی مدت، باعث افزایش ریسک ابتلا به انواع بیماری‌ها در انسان می‌شود، اظهار کرد: با ۹۰ ثانیه ایستادن، سیستمهای سلولی و مولکولی که به واسطه انسولین باعث تنظیم قند خون، تری گلیسیرید و کلسترول می شوند، فعال شده که این مکانیسم‌ها با وارد شدن وزن بدن بر روی پا‌ها آغاز می‌شوند و زمانی که این حرکت‌ها منظم بوده و تکرار شوند، می‌توانند ریسک ابتلا به دیابت و چاقی را کاهش دهند.

 
وی با اشاره به این که سطح مولکولی و سلولی بدن انسان به گونه‌ای تنظیم شده است که فعال بوده و در طول روز تحرک داشته باشد؛ افزود: زمانی که به صورت مداوم، تحرک کاهش می‌یابد دستورخاموش شو و برای مرگ آماده باش در بدن فعال می‌شود.
 
این متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی تاکید کرد: عدم فعالیت بدنی نباید در زندگی روزانه به صورت عادت باشد چراکه علاوه بر تاثیرات نامناسبی که بر روی کمر، شانه ها، بازوها، سوخت و ساز و تمام اجزای بدن دارد، دستور و مراحل رسیدن سوخت‌های حیاتی به عضلات و بافت‌ها را خاموش می‌کند.
 
شاد نوش یادآور شد: با نشستن‌های طولانی مدت، سطح قند خون، فشارخون، کلسترول و تولید مواد سمی افزایش پیدا می‌کند که راه حل کاهش این مشکلات، پرهیز از نشستن‌های طولانی مدت و اینکه در هر یک ساعت نشستن حداقل ۱۰ دقیقه بلند شدن است.
 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10405 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد بازدید: 1172 ساعت: 10:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی های ضد سرطان تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که گروهی از سبز...

  ظروف یکبار مصرف مناسب با مواد غذایی گرم کدامند؟ در ایام ماه محرم و صفر که بازار نذری داغ است، ظروف...

  میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟ سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه دکتر کرمانی برای غذا خوردن و لاغری اگر تا به حال رژیم هایی که امتحان کردید در راضی نگه داشتنتان ناموفق بوده اند به خواندن این مقاله ادامه دهید.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.