اصول انتخاب میز ناهارخوری و تزیین آن


پایگاه خبری لقمه: هیچ‌‌وقت میز ناهارخوری را به یک عنصر جاگیر و بی‌استفاده تبدیل نکنید. اول از همه تصمیم بگیرید که می‌خواهید میز را در مرکز ثقل اتاق قرار دهید یا اینکه آن را در گوشه‌ای بگذارید. بهتر است این بخش را در نزدیکی آشپزخانه در نظر بگیرید

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هیچ‌‌وقت میز ناهارخوری را به یک عنصر جاگیر و بی‌استفاده تبدیل نکنید. اول از همه تصمیم بگیرید که می‌خواهید میز را در مرکز ثقل اتاق قرار دهید یا اینکه آن را در گوشه‌ای بگذارید. بهتر است این بخش را در نزدیکی آشپزخانه در نظر بگیرید. می‌توانید بشقاب‌ها و تمام وسایل پذیرایی‌تان را هم در یک بوفه یا کمد، در همان بخش قرار دهید تا دسترسی به آن آسان باشد. دیوارهای آن بخش را هم بنا بر سلیقه‌تان و با توجه به اینکه محیط غذاخوری است، تزئین کنید؛ مثلا می‌توانید بشقاب‌های قدیمی‌تان را که از آنها خاطرات خوشی دارید، روی دیوار نصب کنید.

 

۱. اگر هنوز میز ناهارخوری نخریده‌اید یا می‌خواهید میزتان را عوض کنید، یادتان باشد برای اتاق‌ها و خانه‌های کوچک اصلا سمت میز و صندلی‌هایی با رنگ تیره نروید. در ضمن از خریدن صندلی‌های دسته‌دار برای میز غذاخوری به‌شدت بپرهیزید. اگر میز را در قسمتی از اتاق نشیمن می‌گذارید، بهتر است صندلی‌هایی را انتخاب کنید که با مبلمان‌تان هماهنگ باشند و هنگام کمبود فضای نشیمن بتوانید از آنها استفاده کنید.

 

 

۲. نور محیط را با توجه به قرار گرفتن میز تنظیم کنید. بهتر است نور اصلی از بالا، وسط میزتان بتابد. اما اگر خانه‌تان کوچک است یا میز ناهارخوری‌ تهیه کرده‌اید که در حال حاضر برای محیط خانه‌تان بزرگ است، آن را به یک سمت از دیوار بکشید تا در حالت عادی، صندلی‌ها و فضای دورتادور میز، برای‌تان دست‌وپا گیر نباشد.

 

 

۳. برای تزئین میز ناهارخوری اول از همه یک رومیزی نخی تهیه کنید یا یک تکه رانر با طرح گل‌‌های بهاری پیدا کنید و آن را وسط میز قرار دهید. اگر خوش‌سلیقه هستید و خودتان می‌خواهید این رانر را بدوزید، توصیه می‌کنیم عرض آن را بیشتر از ۵۰ سانتی‌متر نگیرید. برای دستمال سفره هم می‌توانید از پارچه‌های کتان در اندازه‌های ۴۰ در ۵۰ سانتی‌متر استفاده کنید یا به دستمال سفره‌های کاغذی در طرح‌های مختلف رضایت دهید. تزئین دستمال سفره‌های ساده با یک شاخه کوچک برگ رزماری زیباست. اما اگر از دستمال‌های طرحدار و شلوغ استفاده می‌کنید بهتر است آن را ساده کنار یا داخل بشقاب قرار دهید.

 

 

۴. وسط میز را برای قرار دادن ظروف غذاهای اصلی خالی بگذارید. اما اگر اصرار دارید روی میز را تزئین کنید، می‌توانید از یک گلدان گل با شاخه‌های کوتاه استفاده کنید.

 

 

۵. یادتان باشد برای چیدمان ظروف، از لبه میز شروع به چیدن وسایل کنید. بشقاب‌ها را روبه‌روی هر صندلی قرار دهید. اگر قرار است از ‌مهمانان‌تان با سوپ پذیرایی کنید، بشقاب‌های گود را داخل بشقاب‌های تخت و دقیقا در وسط آن بگذارید. اگر لازم است از کارد استفاده کنید، آن را سمت راست بشقاب قرار دهید. قاشق را هم سمت راست کارد بگذارید. چنگال را در سمت چپ بشقاب و ظرف دسر را بالای چنگال قرار دهید.

 

 

۶. اگر می‌خواهید از دو سایز لیوان استفاده کنید، آنها را به ترتیب بلندی از سمت چپ به راست، در سمت راست و بالای کارد و قاشق بگذارید. باید در نظر داشت که نوع وعده غذایی و رسمی یا خودمانی بودن یک ‌مهمانی می‌تواند روی چیدمان میزتان تاثیر بگذارد. شما باید بتوانید با یک چیدمان خوب، اول از همه خلاقیت‌تان را به نمایش بگذارید و بعد یک محیط زیبا و البته راحت را برای غذا خوردن ‌مهمانان‌تان فراهم کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم

کد: 10519 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 4708 ساعت: 1:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
2 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
6 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
7 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
9 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
10 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن شما هم جزو کسانی هستید که می‌خواهند با روش‌هایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمی‌گیرید تعجب می‌کنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه می‌روید.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.