بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی


پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مشغله های کار و  زندگی  در برخی از افراد موجب شده است تا کمتر رنگ و بوی غذای خانگی به مشامشان برسد. آنان مجبور هستند به سراغ غذاهای « فست فودی »، یعنی «غذای سریع» بروند. به همین دلیل شاهد رشد قارچ گونه رستوران ها و فست فود ها شده ایم. این موضوع را می توان به راحتی از طریق تعداد زیاد تبلیغاتی که در سطح شهر برای رستوران ها و فست فودها می شود و تردد زیاد پیک های موتوری حمل غذا دید.

 
بیشتر کسانی از غذاهای بیرون و سریع استفاده می کنند که هشت ساعت در بیرون از منزل مشغول به کار هستند. کسانی که مجبورند از این غذاها استفاده کنند.
 
جدا از افراد شاغل، خانواده ها نیز به غذاهای فست فودی و رستورانی تمایل نشان می دهند، کودکانی را در فست فود ها و رستوران ها شاهدیم که یک غذای کامل را می خورند و این موضوع در ترکیب فیزیکی آنان نیز نمایان است.
 
زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
 
فرزانه شاغل است در این رابطه می گوید: به دلیل مشغله زیادی که دارم، هر روز مجبورم غذاهای فست فودی بخورم، در گاهی از موارد دیگر میل به این غذا ها ندارم و مجبور می شوم گرسنه بمانم.  وقت نمی کنم غذای خانگی درست کنم و بخورم. هنگامیکه بوی غذای خانگی می آید بسیار دلم می خواهد.
 
حسام یکی دیگر از افرادی است که در این رابطه می گوید: متاهل هستم. همسرم خیلی غذا درست نمی کند. غذایی را هم که درست می کند خوشمزه نیست. مجبور می شوم تا از غذاهای بیرون استفاده کنم یا در بیشتر مواقع غذاهای فست فودی تهیه می کنم به منزل می برم تا حداقل گرسنه نمانیم.
وی ادامه می دهد: خودم می دانم که این غذاها بسیار ضرر دارد. بیشترین آسیبی که برای من دارد، اضافه وزنم است که تنفسم را هم دچار مشکل کرده است.
 
یکی دیگر از خانم های شاغلی که فرزندانش از غذای بیرون استفاده می کنند نیز می گوید: خیلی فرصت درست کردن غذا ندارم. چون از منزل دور هستم کودکانم علاقه زیادی دارند از بیرون غذا سفارش دهند، حتی گاهی از این مسئله سواستفاده می کنند و می گویند چون تو نیستی باید برای ما پیتزا سفارش بدهی. با وجود اینکه گاهی غذا درست می کنم می بینم به دلیل اینکه غذای فست فودی و رستورانی زیاد خورده اند عادت کرده اند و وعده فردا را از من می گیرند تا از بیرون غذا سفارش دهند. چون من خیلی از ساعت ها درکنارشان نیستم فکر می کنم با این روش می توانم جبران کنم. می دانم اشتباه است اما گاهی چاره ای برایم باقی نمی ماند.
 
اقبال به سوی غذاهای پرچرب، فست فودی و بیرونی که مشخص نیست از چه موادی استفاده می کنند روزانه در حال افزایش است. غذاهایی که بسیاری از کارشناسان غذایی خوردن آن را منع می کنند و علت بسیاری از بیماری های را در آن می دانند.  این موضوع موجب می شود تا بوی  غذاهای خانگی و سنتی  که سالم نیز هستند کمتر از خانه ها بیاید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 11105 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 3273 ساعت: 3:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
4 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
6 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
7 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
8 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
9 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
11 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

  راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.
ویژگی شكلات مرغوب لقمه: شكلات‌های كاكائویی یكی از لوكس‌ترین شیرینی‌هایی است كه این روزها انواع و اقسام آن را در قنادی می‌بینیم.
اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.