بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی


پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مشغله های کار و  زندگی  در برخی از افراد موجب شده است تا کمتر رنگ و بوی غذای خانگی به مشامشان برسد. آنان مجبور هستند به سراغ غذاهای « فست فودی »، یعنی «غذای سریع» بروند. به همین دلیل شاهد رشد قارچ گونه رستوران ها و فست فود ها شده ایم. این موضوع را می توان به راحتی از طریق تعداد زیاد تبلیغاتی که در سطح شهر برای رستوران ها و فست فودها می شود و تردد زیاد پیک های موتوری حمل غذا دید.

 
بیشتر کسانی از غذاهای بیرون و سریع استفاده می کنند که هشت ساعت در بیرون از منزل مشغول به کار هستند. کسانی که مجبورند از این غذاها استفاده کنند.
 
جدا از افراد شاغل، خانواده ها نیز به غذاهای فست فودی و رستورانی تمایل نشان می دهند، کودکانی را در فست فود ها و رستوران ها شاهدیم که یک غذای کامل را می خورند و این موضوع در ترکیب فیزیکی آنان نیز نمایان است.
 
زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
 
فرزانه شاغل است در این رابطه می گوید: به دلیل مشغله زیادی که دارم، هر روز مجبورم غذاهای فست فودی بخورم، در گاهی از موارد دیگر میل به این غذا ها ندارم و مجبور می شوم گرسنه بمانم.  وقت نمی کنم غذای خانگی درست کنم و بخورم. هنگامیکه بوی غذای خانگی می آید بسیار دلم می خواهد.
 
حسام یکی دیگر از افرادی است که در این رابطه می گوید: متاهل هستم. همسرم خیلی غذا درست نمی کند. غذایی را هم که درست می کند خوشمزه نیست. مجبور می شوم تا از غذاهای بیرون استفاده کنم یا در بیشتر مواقع غذاهای فست فودی تهیه می کنم به منزل می برم تا حداقل گرسنه نمانیم.
وی ادامه می دهد: خودم می دانم که این غذاها بسیار ضرر دارد. بیشترین آسیبی که برای من دارد، اضافه وزنم است که تنفسم را هم دچار مشکل کرده است.
 
یکی دیگر از خانم های شاغلی که فرزندانش از غذای بیرون استفاده می کنند نیز می گوید: خیلی فرصت درست کردن غذا ندارم. چون از منزل دور هستم کودکانم علاقه زیادی دارند از بیرون غذا سفارش دهند، حتی گاهی از این مسئله سواستفاده می کنند و می گویند چون تو نیستی باید برای ما پیتزا سفارش بدهی. با وجود اینکه گاهی غذا درست می کنم می بینم به دلیل اینکه غذای فست فودی و رستورانی زیاد خورده اند عادت کرده اند و وعده فردا را از من می گیرند تا از بیرون غذا سفارش دهند. چون من خیلی از ساعت ها درکنارشان نیستم فکر می کنم با این روش می توانم جبران کنم. می دانم اشتباه است اما گاهی چاره ای برایم باقی نمی ماند.
 
اقبال به سوی غذاهای پرچرب، فست فودی و بیرونی که مشخص نیست از چه موادی استفاده می کنند روزانه در حال افزایش است. غذاهایی که بسیاری از کارشناسان غذایی خوردن آن را منع می کنند و علت بسیاری از بیماری های را در آن می دانند.  این موضوع موجب می شود تا بوی  غذاهای خانگی و سنتی  که سالم نیز هستند کمتر از خانه ها بیاید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 11105 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 2658 ساعت: 3:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش قیمت روغن و کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت برنج ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
2 رژیم غذایی که به بهبود آلزایمر کمک می کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
3 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
4 دستور وزیر جهاد کشاورزی برای کمک به زلزله‌زدگان هرمزگان ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۲ تير
5 خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی ۱۴۰۱ شنبه ۱۱ تير
6 رژیم کتوژنیک چیست/ همه چیز درباره این رژیم غذایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
7 تشکیل پرونده قاچاق برای ۴۳۰ واحد صنفی متخلف ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
8 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
9 عرضه رب گوجه فرنگی کم شد/ اعلام قیمت مصوب قند و شکر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد
10 آغاز مانور نظارت بر زنجیره تأمین، تولید و توزیع کالاهای اساسی از ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
11 سزارین خطر ابتلا به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مخرب‌ترین شیوه‌های كاهش وزن پای صحبت بسیاری از افراد كه می‌نشینیم، بر این باور هستند كه بهترین رژیم غذایی ممكن را در پیش گرفته‌اند و توانسته‌اند به زعم خودشان معجزه‌ای را بیافرینند زیرا در طول یك هفته چند كیلوگرم از وزنشان و چند سانتی‌متر از سایز دور كمر‌شان را كاهش داده‌اند در حالی كه به عقیده متخصصان تغذیه، این اشتباه‌ترین باور ممكن و نادرست‌ترین شیوه‌ای است كه افراد در پیش می‌گیرند و گاهی سلامت خود را به خطر می‌اندازند...
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
آشنایی با الفبای ویتامین‌های مورد نیاز پوست احتمالش وجود دارد که پوستتان به اندازه‌ی کافی مواد مغذی دریافت نکند.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.