بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی


پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مشغله های کار و  زندگی  در برخی از افراد موجب شده است تا کمتر رنگ و بوی غذای خانگی به مشامشان برسد. آنان مجبور هستند به سراغ غذاهای « فست فودی »، یعنی «غذای سریع» بروند. به همین دلیل شاهد رشد قارچ گونه رستوران ها و فست فود ها شده ایم. این موضوع را می توان به راحتی از طریق تعداد زیاد تبلیغاتی که در سطح شهر برای رستوران ها و فست فودها می شود و تردد زیاد پیک های موتوری حمل غذا دید.

 
بیشتر کسانی از غذاهای بیرون و سریع استفاده می کنند که هشت ساعت در بیرون از منزل مشغول به کار هستند. کسانی که مجبورند از این غذاها استفاده کنند.
 
جدا از افراد شاغل، خانواده ها نیز به غذاهای فست فودی و رستورانی تمایل نشان می دهند، کودکانی را در فست فود ها و رستوران ها شاهدیم که یک غذای کامل را می خورند و این موضوع در ترکیب فیزیکی آنان نیز نمایان است.
 
زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
 
فرزانه شاغل است در این رابطه می گوید: به دلیل مشغله زیادی که دارم، هر روز مجبورم غذاهای فست فودی بخورم، در گاهی از موارد دیگر میل به این غذا ها ندارم و مجبور می شوم گرسنه بمانم.  وقت نمی کنم غذای خانگی درست کنم و بخورم. هنگامیکه بوی غذای خانگی می آید بسیار دلم می خواهد.
 
حسام یکی دیگر از افرادی است که در این رابطه می گوید: متاهل هستم. همسرم خیلی غذا درست نمی کند. غذایی را هم که درست می کند خوشمزه نیست. مجبور می شوم تا از غذاهای بیرون استفاده کنم یا در بیشتر مواقع غذاهای فست فودی تهیه می کنم به منزل می برم تا حداقل گرسنه نمانیم.
وی ادامه می دهد: خودم می دانم که این غذاها بسیار ضرر دارد. بیشترین آسیبی که برای من دارد، اضافه وزنم است که تنفسم را هم دچار مشکل کرده است.
 
یکی دیگر از خانم های شاغلی که فرزندانش از غذای بیرون استفاده می کنند نیز می گوید: خیلی فرصت درست کردن غذا ندارم. چون از منزل دور هستم کودکانم علاقه زیادی دارند از بیرون غذا سفارش دهند، حتی گاهی از این مسئله سواستفاده می کنند و می گویند چون تو نیستی باید برای ما پیتزا سفارش بدهی. با وجود اینکه گاهی غذا درست می کنم می بینم به دلیل اینکه غذای فست فودی و رستورانی زیاد خورده اند عادت کرده اند و وعده فردا را از من می گیرند تا از بیرون غذا سفارش دهند. چون من خیلی از ساعت ها درکنارشان نیستم فکر می کنم با این روش می توانم جبران کنم. می دانم اشتباه است اما گاهی چاره ای برایم باقی نمی ماند.
 
اقبال به سوی غذاهای پرچرب، فست فودی و بیرونی که مشخص نیست از چه موادی استفاده می کنند روزانه در حال افزایش است. غذاهایی که بسیاری از کارشناسان غذایی خوردن آن را منع می کنند و علت بسیاری از بیماری های را در آن می دانند.  این موضوع موجب می شود تا بوی  غذاهای خانگی و سنتی  که سالم نیز هستند کمتر از خانه ها بیاید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 11105 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 1178 ساعت: 3:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شاخص مواد غذایی بورس تا آغاز روند صعودی فاصله چندانی ندارد ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
2 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
3 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
4 امنیت غذایی در خوزستان شاخص خوبی ندارد ۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير
5 رژیم غذایی با چاشنی خنده در رادیو صبا ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
6 رژیم غذایی با چاشنی خنده در رادیو صبا ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
7 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
8 انتقاد از عدم تطابق سیاست کالایی با آمارها ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
9 تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند
10 لیست ۵۳ کالای پرمصرف ارزان شده ۱۳۹۸ يکشنبه ۵ آبان
11 روز جهانی سراشپز در ایران با محوریت کودک سالم – تغذیه سالم برگزار شد ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

  باورهای تغذیه‌ای/ آیا هسته‌ی سیب حاوی سیانور است؟ در این مطلب به بررسی این باورها و درست و غلط بودن ...

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
چرا قهوه در ایران گران است؟ قهوه که پس از آب ارزان‌ترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب می‌شود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته می‌شود.
قدیمی ترین میوه محبوب جهان را بهتر بشناسید موز یکی از پرمصرف‌ترین و محبوب‌ترین میوه‌های روی زمین و غنی از املاح و ریزمغذی‌های ضروری برای بدن است.
متفورمین قرص لاغری نیست/چطور کالری های اضافه را بسوزانیم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:« رژیم های غذایی که به صورت دفترچه ها و کاغذهای چاپی در مطب ها و یا توسط پزشکانی که تخصصی غیر از تغذیه دارند یا از سوی پزشکان عمومی تجویز می شود خطرناک است.» از تجویز متفورمین به عنوان قرص لاغری از سوی برخی پزشکان عمومی انتقاد کرد.