علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام


پایگاه خبری لقمه: وزیر کشاورزی اعلام کرد که خوراک دام به میزان کافی تأمین شده و دامداران نباید نگران کمبود باشند؛ او از دامداران خواست برای سود بیشتر، از کشتار زودهنگام دام خودداری کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، غلامرضا نوری در بازدید از یک مجتمع کشت و صنعت در جنوب تهران با اشاره به کاهش بارندگی ها و ابرز نگرانی دامداران در مورد کمبود علوفه و خوراک دام، اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به میزان کافی علوفه و خوراک دام از جمله جو تدارک دیده شده و جای هیچ نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

 
وزیر جهاد کشاورزی از دامداران خواست از کشتار زودهنگام دام خودداری کنند و افزود: تا زمانی که دام‌ها به وزن استاندارد برسند علوفه مورد نیاز دامداران تامین می‌شود تا از حداکثر ظرفیت‌ها برای تامین گوشت استفاده شود و دامداران بتوانند از فعالیت خود سود لازم را داشته باشند.
 
وزیر جهاد کشاورزی درباره علت نوسان قیمت گوشت قرمز گفت: تغییر قیمت گوشت قرمز در مقایسه با سایر کالا‌ها و یا تورم، جزئی بوده و برخی از افزایش قیمت‌ها با توجه به سایر شاخص‌های اقتصاد کلان کشور و مولفه‌های اثرگذار، اجتناب‌ناپذیر است.
 
نوری با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی باید هم حامی تولیدکنندگان باشد و هم از مصرف کنندگان حمایت کند. افزود: در تولید گوشت حدود ۳۰ درصد هزینه‌ها را با ارز ترجیحی پوشش می‌دهیم و حدود ۷۰ درصد آن با همان شرایط بازار آزاد که در اقتصاد کشور وجود دارد، تنظیم می‌شود و در نتیجه احتمال نوسان وجود دارد. 
 
وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد گوشت مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود، گفت: از ۲۰ درصد مابقی نیز حدود ۱۳ تا ۱۴ درصد با ارز توافقی مرکز مبادله تامین می‌شود و تنها ۷ درصد از گوشت مورد نیاز کشور با ارز ترجیحی وارد می‌شود که جنبه تنظیم بازاری دارد، اما طبق برنامه ریزی ها قرار است تا سه سال آینده در تامین گوشت قرمز خودکفا شویم.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15869 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير بازدید: 227 ساعت: 12:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش قیمت گوشت به چه دلیل است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ خرداد
2 افزایش ۵۳ هزارتنی تولید سیب زمینی در کشور ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
3 توصیه‌های هواشناسی کشاورزی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
4 یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۷ فروردين
5 تولید شلغم‌های 5 کیلویی ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
6 افزایش چشمگیر صادرات کنجاله از آمریکا ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
7 هنوز شیوه جبران قیمت شیر اعلام نشده است ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ آذر
8 انتقاد دامداران از ثابت ماندن قیمت شیر و افزایش قیمت علوفه ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان
9 واکنش دامداران به اظهار مدیران شرکت پشتیبانی امور دام/سه ماه تابستان علوفه نداده‌اند ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر
10 ترخیص ۳ هزار تن کره از گمرک/ اختصاص یارانه علوفه برای جلوگیری از افزایش قیمت شیر ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین وقت برای نوشیدن قهوه یا چای چه زمانی است؟ به گفته استیون میلر که دانشجوی دکترای عصب‌شناسی اس...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  ویتامین D و بیماری سل

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.