کدام ماهی تابه بهتر است چدن یا سرامیکی؟


پایگاه خبری لقمه: ماهی تابه یکی از پرکاربردترین ظروف آشپزی است که کاربرد بسیاری در آشپزخانه تان دارد. اگر شما هم در خرید ماهی تابه تان دچار شک و تردید شده اید به شما پیشنهاد می کنیم با ما همراه شوید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یکی از پرمصرف ترین ظروف در هر آشپزخانه ای ماهیتابه است. این روزها برای سرخ کردن غذا تابه‌های متنوعی در بازار موجود است که بد نیست به این خانواده نیم‌نگاهی بیندازید و اگر به یک تابه تازه نیاز دارید، یکی از آن ها را برای خرید در نظر بگیرید.

 

ماهی تابه چدن یا طرح چدن؟

 

اگر به دنبال تابه‌های اصل چدنی هستید باید بدانید که یکی از ویژگی‌های آن ها سنگینی بیش از حدشان است. شست‌وشوی ظرف چدنی کار دشواری است و بلند کردن این ظروف واقعا به کمی زور بازو نیاز دارد. با این حال این روزها تابه‌های طرح چدنی به بازار آمده‌اند که کف آن ها از لایه‌های نچسب است. این تابه‌ها اکنون طرفداران زیادی دارند و رنگشان مشکی با دسته فلزی یا آلیاژ نسوز است.

 

ماهی تابه سرامیکی سیاه و سفید

 

وقتی به کف این تابه ها نگاه می کنید خیلی شبیه سرامیک نیستند. در واقع یک لایه پوشش سرامیکی روی کف آن ها قرار گرفته و رنگ آن هم سیاه یا سفید است. تابه‌های سرامیکی مشابه تابه‌های تفلون خاصیت ضد چسبندگی دارند. بهتر است تابه هایی با رنگ روشن را انتخاب نکنید. درست است که شیک و زیبا به نظر می رسند ولی خیلی زود کفشان لک می‌افتد و مدام مجبورید با انواع سفید کننده آن ها را تمیز کنید.

 

ماهی تابه برای ماهی

 

بیشتر تابه‌های موجود در بازار گرد هستند، اما تابه‌های مستطیل شکل هم پیدا می شود. اگر می‌خواهید ماهی را درسته سرخ کنید یک تابه مستطیلی بخرید که کف آن روکش نچسبی داشته باشد.

 

ماهی تابه لبه دار

 

گروهی از تابه ها نسبت به انواع معمولی لبه پهن تری دارند که می توانید برای تهیه انواع خوراک یا پختن مرغ هم از آن ها استفاده کنید. برای غذاهایی که باید در روغن فراوان سرخ شوند این تابه‌ها مناسب تر هستند.

 

ماهی تابه در شیشه ای

 

گاهی هنگام پخت برخی غذاها در ماهیتابه، لازم است برای مدتی در تابه را ببندید. اینجاست که اگر در شیشه ای داشته باشید بهتر است چون می توانید غذای درحال پخت را ببینید. برخی تابه‌ها در ندارند. می توانید یک در تک را جدا بخرید.

 

2 نکته برای نگهداری از ماهی تابه های تفلون

 

_ قبل از این که از تابه برای اولین بار استفاده کنید یک بار آن را با مایع ظرفشویی بشویید، بگذارید خشک شود و بعد با کمی روغن چرب کنید. حالا تابه برای استفاده آماده است.

 

_ گاهی اوقات استفاده از ماشین ظرفشویی به دسته ها و رنگ بدنه آسیب می رساند. اگر می خواهید تابه ها را داخل ماشین ظرفشویی بگذارید از قبل درباره مقاومت آن ها مطمئن شوید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :پرشین پرشیا

کد: 10667 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد بازدید: 4481 ساعت: 9:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغ...

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.
آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.