اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها


خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.

به گزارش لقمه، یک متخصص تغذیه گفت: مصرف نوشابه باعث جلوگیری از جذب آهن و کلسیم شده و کم خونی و پوکی استخوان را سبب می‌شود.

نباتی افزود: با توجه به این که از مواد افزودنی، فسفات و شیرین کننده در تهیه نوشابه‌ها استفاده می‌شود، استفاده از آن بسیار مضر بوده و با ورود به بدن سوخت و ساز و متابولیسم فرد را دچار مشکل می‌کند، بنابراین بهتر است که این نوشیدنی از برنامه غذایی حذف شود.

وی تصریح کرد: خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند. دیابت، افزایش وزن و چاقی مفرط از عوارض استفاده از نوشابه به ویژه از سنین کودکی است. همچنین این نوشیدنی مضر موجب اختلالات رفتاری در کودک نیز می شود.

این متخصص تغذیه در رابطه با نوشابه‌های ورزشی نیز اظهار کرد: قبل از تهیه این نوشابه‌ها حتما باید به این نکته توجه شود که توسط کدام کارخانه ساخته شده‌اند، چه میزان مواد افزودنی در آن استفاده شده و آیا مورد تایید وزارت بهداشت است یا خیر.

وی خاطرنشان کرد: مصرف این نوشابه ها باید تنها زیر نظر مربی ورزشی و متخصص تغذیه و در اندازه مجاز صورت بگیرد، وقتی فردی ورزش می‌کند آب و برخی مواد معدنی بدن او نظیر پتاسیم و کلسیم در اثر تعریق کاهش می‌یابند که می‌توان از طریق استفاده از نمک یا آبلیمو نیز آن را جبران کرد.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایسنا

کد: 5012 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۹ شهريور بازدید: 4246 ساعت: 1:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عوارض ترکیب الکل با نوشیدنی‌های انرژی‌زا چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
2 دلایل حذف همیشگی نوشابه‌های گازدار را بدانید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۹ ارديبهشت
3 نوشیدنی‌های سالم در مقابل نوشابه‌های شکردار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
4 نوشیدنی‌های خطرناک برای مردان ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد
5 یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! ۱۳۹۲ شنبه ۱۷ اسفند
6 برچسب‌های هشدار، این‌بار برای نوشابه‌ها ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن
7 مصرف نوشابه‌های انرژی‌زا برای افراد مسن و کودکان توصیه نمی‌شود ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ آبان
8 نوشابه‌ هایی با توهم انرژی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۷ مهر
9 نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور
10 5 دلیل برای پشت‌پا زدن به نوشابه‌های گازدار ۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...

  بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناخت...

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
اگر فرزند قد بلند می خواهید، بخوانید مادرانی که در دوران بارداری شیر مصرف می‌کنند، کودکانی قد بلندتر به دنیا می‌آورند.
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.