اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها


خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.

به گزارش لقمه، یک متخصص تغذیه گفت: مصرف نوشابه باعث جلوگیری از جذب آهن و کلسیم شده و کم خونی و پوکی استخوان را سبب می‌شود.

نباتی افزود: با توجه به این که از مواد افزودنی، فسفات و شیرین کننده در تهیه نوشابه‌ها استفاده می‌شود، استفاده از آن بسیار مضر بوده و با ورود به بدن سوخت و ساز و متابولیسم فرد را دچار مشکل می‌کند، بنابراین بهتر است که این نوشیدنی از برنامه غذایی حذف شود.

وی تصریح کرد: خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند. دیابت، افزایش وزن و چاقی مفرط از عوارض استفاده از نوشابه به ویژه از سنین کودکی است. همچنین این نوشیدنی مضر موجب اختلالات رفتاری در کودک نیز می شود.

این متخصص تغذیه در رابطه با نوشابه‌های ورزشی نیز اظهار کرد: قبل از تهیه این نوشابه‌ها حتما باید به این نکته توجه شود که توسط کدام کارخانه ساخته شده‌اند، چه میزان مواد افزودنی در آن استفاده شده و آیا مورد تایید وزارت بهداشت است یا خیر.

وی خاطرنشان کرد: مصرف این نوشابه ها باید تنها زیر نظر مربی ورزشی و متخصص تغذیه و در اندازه مجاز صورت بگیرد، وقتی فردی ورزش می‌کند آب و برخی مواد معدنی بدن او نظیر پتاسیم و کلسیم در اثر تعریق کاهش می‌یابند که می‌توان از طریق استفاده از نمک یا آبلیمو نیز آن را جبران کرد.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایسنا

کد: 5012 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۹ شهريور بازدید: 4284 ساعت: 1:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عوارض ترکیب الکل با نوشیدنی‌های انرژی‌زا چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
2 دلایل حذف همیشگی نوشابه‌های گازدار را بدانید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۹ ارديبهشت
3 نوشیدنی‌های سالم در مقابل نوشابه‌های شکردار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
4 نوشیدنی‌های خطرناک برای مردان ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد
5 یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! ۱۳۹۲ شنبه ۱۷ اسفند
6 برچسب‌های هشدار، این‌بار برای نوشابه‌ها ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن
7 مصرف نوشابه‌های انرژی‌زا برای افراد مسن و کودکان توصیه نمی‌شود ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ آبان
8 نوشابه‌ هایی با توهم انرژی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۷ مهر
9 نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور
10 5 دلیل برای پشت‌پا زدن به نوشابه‌های گازدار ۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.