طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود


پایگاه خبری لقمه: بنا بر اعلام سازمان شیلات ایران، طرح دریابست از دوم تا نهم مهر ماه ۱۴۰۳ در آب‌های هرمزگان اجرایی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، بنا بر اعلام سازمان شیلات ایران، طرح دریابست از دوم تا نهم مهر ماه ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود.

 
بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در کمیته مدیریت صید شیلات هرمزگان، این طرح به مدت ۸ روز در تمام آب‌های استان اجرا خواهد شد.
 
با اجرای طرح دریابست و با توجه به عدم دریاروی شناورهای صیادی، امکان تخلف شناورهای صیادی به کمترین حد ممکن می‌رسد که نقش بسزایی در کاهش فشار بر ذخایر آبزیان دارد.
 
حفاظت از مولدین و نوزادان آبزیان در صیدگاه‌ها، کاهش فشار صید و جلوگیری از فعالیت صید غیرمجاز، اجرای عدالت برای سهم‌دهی به صیادان قانونی، ایجاد شرایط آرامش در صیدگاه‌ها، افزایش راندمان صید بعد از اجرای طرح، ترمیم ذخایر و فرصتی برای احیای نسل انواع آبزیان از مهمترین مزایا و اهداف اجرای این طرح است.
 
استان هرمزگان با صید سالانه بیش از ۳۶۰ هزار تن انواع آبزی رتبه نخست صید کشور را در اختیار دارد.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15649 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر بازدید: 650 ساعت: 1:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت