کاپ کیک تمام شکلاتی


پایگاه خبری لقمه: این کاپ کیک نوعی کاپ کیک شکلاتی است که هم طعم خود کیک، هم فیلینگ یا کرم میانی و هم فراستینگ یا کرم روی آن تماما شکلاتی است. این کاپ کیک می تواند گزینه ی مناسبی برای علاقه مندان و به نوعی معتادان شکلات chocoholics باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این کاپ کیک نوعی کاپ کیک شکلاتی است که هم طعم خود کیک، هم فیلینگ یا کرم میانی و هم فراستینگ یا کرم روی آن تماما شکلاتی است. این کاپ کیک می تواند گزینه ی مناسبی برای علاقه مندان و به نوعی معتادان شکلات chocoholics باشد.

 

مواد لازم دسته 1:

 

پودر کاکائو یک سوم پیمانه

آرد نان سه چهارم پیمانه

سرکه سفید 2 قاشق چایخوری

قهوه داغ سه چهارم پیمانه

روغن نباتی 6 قاشق غذاخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

شکر سه چهارم پیمانه

جوش شیرین یا بکینگ پودر (در صورت استفاده از بکینگ پودر میزان آن یک قاشق چایخوری باشد) یک دوم قاشق چایخوری

عصاره وانیل/ وانیل پودری یک قاشق چایخوری/ یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ تخم مرغ 2 عدد

شکلات تلخ و شیرین (ریز خُرد شده باشد) 90 گرم

 

مواد لازم دسته 2 :

 

خامه پر چرب یک چهارم پیمانه

شکلات تلخ و شیرین (ریز خُرد شده باشد) 60 گرم

پودر شکر یک قاشق غذاخوری

 

مواد لازم دسته 3 :

 

شکلات (تیره، شیری و یا نیمه شیرین) (ذوب و سپس خنک شده باشد) 240 گرم

کره (به دمای محیط رسیده باشد) یک و یک چهارم پیمانه معادل 290 گرم

پودر شکر یک پیمانه

عصاره وانیل/ پودر وانیل یک قاشق چایخوری/ یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاکائو سه چهارم پیمانه

نمک یک پنس یا یک نوک چاقو

سیروپ ذرت (گلوکز می تواند جایگزین سیروپ ذرت در دستورها باشد) سه چهارم پیمانه

 

طرز تهیه کاپ کیک تمام شکلاتی (کیک و فراستینگ و فیلینگ شکلاتی) Ultimate Chocolate Cupcake 

 

طرز تهیه فیلینگ یا کرم داخل کیک (گِنَش). (مواد لازم در دسته ی دوم):

 

خامه را روی حرارت کم قرار دهید. وقتی گرم شد و یکی دو قل کوچک زد شکلات ها و شکر پودری را به آن اضافه کرده و هم زده تا شکلات و شکر ذوب شوند. سپس به مدت 30 دقیقه (فقط 30 دقیقه نه بیشتر) در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.

 

طرز تهیه کاپ کیک. (مواد لازم در دسته ی اول یا مواد اصلی):

 

در حالی که گنش در حال خنک شدن است کیک را آماده کنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد (350 F) تنظیم و روشن کنید. لاینرها را در پن مخصوص بچینید و کنار بگذارید. شکلات خرد شده و پودر کاکائو را در کاسه ای گود ریخته سپس قهوه ی داغ را روی آن ریخته و هم بزنید تا شکلاتها ذوب شوند. برای فقط 20 دقیقه این مخلوط را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. در همین خلال آرد و شکر و نمک و جوش شیرین را در کاسه ای گود مخلوط کرده و کنار بگذارید. بعد از 20 دقیقه مخلوط شکلات و قهوه را از یخچال خارج کرده و روغن، تخم مرغ ها و سرکه و وانیل را به مخلوط شکلاتی خنک شده اضافه کنید و هم بزنید تا مایع نرمی به دست آید. سپس مخلوط مواد خشک (آرد و ...) را کم کم به مخلوط شکلاتی اضافه و مخلوط کنید تا مایع نرمی به دست آید.

 

خمیر به دست آمده را بین لاینرها تقسیم کنید ( در حدود دو سوم از هر لاینر را پر کنید نه بیشتر) . سپس حدود 1 قاشق چایخوری از گنش سرد شده را روی خمیرها بریزید و در طبقه ی وسط فر قرار دهید. حدود 20 تا 30 دقیقه برای پختن به کیک ها زمان دهید. بعد از حدود 20 دقیقه با یک خلال چوبی که در مرکز کیک فرو میبرید از پختن آن مطمئن شوید. اگر خلال چوبی تمیز بیرون آمد کیکها پخته اند. زمانی که کیکها را از فر خارج کردید پن را مستقیما روی پن سیمی حدود 10 دقیقه قرار داده و اجازه دهید کیکها درون همان پن اولیه خنک شوند. بعد از 10 دقیقه کاپ کیک ها را از پن درآورده و به پن سیمی منتقل کرده تا مستقیما از زیر و رو هوا بخورند و خنک شوند. در صورت تمایل به تزیین در همان روز پخت باید اجازه دهید تا کیکها حدود دو تا سه ساعت در محیط بمانند و کاملا خنک شوند.

 

طرز تهیه فراستینگ یا کرم رویی. ( مواد اصلی در دسته ی سوم):

 

در یک غذاساز یا در ظرفی گود به کمک هم زن کره و شکر و نمک و پودر کاکائو را تا 30 ثانیه یا کمی بیشتر هم بزنید. سپس سیروپ ذرت و وانیل را اضافه کنید و دوباره تا 10 ثانیه یا کمی بیشتر هم بزنید. در این مرحله نکته ای لازم به ذکر است: اگر به سیروپ ذرت دسترسی ندارید به عنوان جایگزین برای آن می توانید از گلوکز استفاده کنید. به دلیل غلیظ بودن گلوکز باید آنرا با کمی آب رقیق کرده و سپس به روش بن ماری یا در مایکرو ویو حرارت داده تا ذوب شود و سپس در دستورهای غذایی استفاده کنید. برای رقیق کردن میزان ذکر شده از گلوکز در این دستور (سه چهارم پیمانه) به اندازه ی یک و نیم قاشق غذاخوری آب کافیست. پس از اضافه کردن سیروپ یا گلوکز و وانیل، شکلات ذوب و خنک شده را هم اضافه کرده و مهم بزنید تا جایی که کرمی نرم و یکدست به دست آید و سپس این کرم را با ماسوره دلخواه روی کیکها پایپ و تزیین کنید. این کاپ کیک در ظرف دربسته تا 3 روز در دمای اتاق و یک هفته در یخچال تازه خواهد ماند.

 

طرز تهیه کاپ کیک تمام شکلاتی (کیک و فراستینگ و فیلینگ شکلاتی) Ultimate Chocolate Cupcake 

 

نکات:

 

1-می توانیم گنش یا کرم میانی را از دستور حذف کنیم .

 

2-در هنگام تهیه گنش اگر شکلاتی که استفاده می کنیم نیمه شیرین یا شیرین است می توانیم شکر را از دستور آن حذف کنیم.

 

3-فراستینگ یا کرم رویی در دمای اتاق تا بیش از سه ساعت آب نمی شود. در فریزر به مدت بیش از سه روز در ظرف در بسته باقی می ماند.

 

4-برای استفاده ی مجدد از فراستینگ برای تزیین باید 1 ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج و با هم زن مجددا هم زده شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سوران

کد: 10777 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن بازدید: 2816 ساعت: 8:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 زعفران ایران را ۳۰۰ دلار می‌خرند ۷۰۰۰ دلار می‌فروشند ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
2 رستوران‌هایی که از لیدی گاگا و رابرت دنیرو و جاستین تیمبرلیک مشهورترند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
3 برداشت لاین جدید برنج مقاوم به خشکی در آستانه اشرفیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
4 سالاد کاپریس ایتالیایی؛سالادی ساده و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
5 طرز تهیه کاپ کیک دبل چاکلت ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۴ مهر
6 طرز تهیه کاپ کیک پیتزا ۱۳۹۴ شنبه ۲۰ تير
7 روشی برای آب کردن چربی شکم ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ ارديبهشت
8 روش تهیه کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۶ اسفند
9 قیمت انواع میوه در سطح شهر/ صیفی‌جات گران شد ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن
10 کاپ‌کیک شکلات تلخ و تمشک برای عید فطر ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

  یک راه‌حل ادویه‌ای برای کنترل دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بااین میوه ها پوستتان را "لیزردرمانی" کنید قبل از آنکه به سراغ درمان های گران قیمت برای زیبایی پوست صورتتان بروید می توانید مصرف این میوه ها و سبزیجات و تاثیر معجره آسای آن بر پوست صورتتان را امتحان کنید.
این کاهش وزن جانتان را می‌گیرد چاق هستید؟ می‌خواهید لاغر شوید؟ گوشتان به کلمه رژیم حساس شده؟ لاغری به هر قیمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن؟البته که تقصیر شما نیست، چاق شدن تا حدودی تقصیر شماست، اما این که فکر کنید با رژیم غذایی خاص، در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید به وزن ایده آل برسید، حتما اشتباه است. این جملات فقط در تبلیغات کاربرد دارد، نه در زندگی واقعی شما.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.
تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.