راست گویی به هضم غذا کمک می کند


راست گویی برای کمک به هضم غذا مفید است. محققان معتقدند دروغ مانند یک لقمه بزرگ و چرب در معده باقی می ماند و عملکرد دستگاه گوارش را دچار اختلال می کند.

به گزارش لقمه اصرار بر دروغ گفتن احتمال ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر، تهوع و اختلال اشتها را افزایش می دهد. از سویی دیگر راست گویی فواید زیادی دارد از جمله باعث کاهش استرس می شود و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
افراد راست گو، شب ها بهتر می خوابند این درحالی است که دروغ گویی خطر ابتلا به سرطان را تشدید می کند.

این گزارش حاکی است روانپزشكان تاكید دارند كه «دروغگویی» با وضعیت سلامت بدن، ارتباط مستقیم دارد. هر چند همه ما ممكن است گاهی اوقات آن هم به دلیل حمایت از افرادی كه دوستشان داریم، دروغ بگوییم اما برخی افراد متاسفانه عادت دارند كه بدون هیچ دلیل منطقی و یا به دلایلی كه واقعا اشتباه هستند، مكرر دروغ بگویند.

به گزارش پایگاه اینترنتی هلت می آپ، متخصصان روانپزشكی توصیه می‌كنند كه با آگاهی از اینكه دروغ گفتن و مخصوصا عادت كردن به این كار تا چه حد می‌تواند به سلامت شما آسیب وارد كند هرگز راضی نمی‌شوید كه در یك معامله زیان‌آور سلامتی خود را با دروغگویی به ویژه در مواردی كه به ضرر دیگران تمام می‌شود، به خطر بیندازید.

در این مقاله پنج دلیل موجه پزشكی برای خودداری از دروغگویی ارائه شده كه عبارتند از:

1.پرهیز از دروغگویی، استرس شما را تا حد زیادی كاهش می‌دهد. مطالعات روانشناسی تایید می‌كند كه دروغ گفتن هر چه بیشتر تكرار شود خطر ابتلا به اختلالات جدی روانی شامل افسردگی، اضطراب و استرس را افزایش می‌دهد. استرس درواقع پیش‌فاكتور بسیاری از بیماری‌ها و مشكلات جدی است چون به سیستم ایمنی بدن آسیب می‌رساند. روی اشتها تاثیر سوء می‌گذارد، احساس خستگی و عصبانیت را تشدید می‌كند و احتمال بروز سردردهای مكرر را افزایش می‌دهد.

2. یكی از مزایای مهم راست‌گویی تقویت سیستم ایمنی بدن است. شكی نیست كه خنده و رضایت خاطر بهترین دارو است چون افكار شاد و مثبت باعث تولید هورمون آندروفین در بدن می‌شود كه احساس خوشایندی به انسان می‌دهد و عملكرد سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌كند. از طرفی مطالعات نشان می‌دهد كه دروغ گفتن انسان را به طور ناخودآگاه گرفتار نگرانی می‌كند و ترس از فاش شدن حقیقت، انسان را مضطرب می‌كند. همین امر موجب كاهش هورمون آندروفین و در نتیجه كاهش توان سیستم ایمنی می‌شود.

3. اگر راست بگویید، شب‌ها خواب راحتی خواهید داشت. آمارها نشان می‌دهد افرادی كه عادت به دروغگویی دارند، بیشتر در معرض اختلالات خواب هستند، شب‌ها خواب دشوارتری دارند و حتی بیشتر دچار كابوس‌های شبانه می‌شوند. این آشفتگی خواب نیز به نوبه خود باعث بروز اختلالات مهم‌تر مثل افسردگی و سردرد می‌شود.

4. راست‌گویی برای كمك به هضم غذا نیز مفید است. یك دروغ بزرگ مثل یك لقمه چربی بزرگ و مضر در معده شما می‌ماند و عملكرد دستگاه گوارش را دچار اختلال می‌كند. اصرار بر دروغ گفتن احتمال ابتلا به سندرم روده تحریك‌پذیر، حالت تهوع، اختلالات اشتهایی و سایر اختلالات تغذیه‌ای را افزایش می‌دهد.

5. دروغگویی خطر ابتلا به سرطان را تشدید می‌كند. دروغگویی عامل افزایش استرس است و استرس زیاد نیز به نوبه خود در بروز انواع خاصی از سرطان‌ها نقش دارد.


نقل از :خراسان+ايران اكونوميست

کد: 1430 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۹ شهريور بازدید: 4568 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
2 امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
3 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
4 چای داغ خطر سرطان مری در چه افردای افزایش می دهد؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
5 مصرف آب هویج در بهبود چه بیماری هایی موثر است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
6 ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
7 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
8 این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 ارتباط غذاهای آماده با سرطان ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
10 کاهش ریسک سرطان کبد با نوشیدن قهوه ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
11 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
آشنایی با حقه های رژیم لاغری پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که گذاشتن یک بسته یخ روی بافت چربی می‌تواند به سوختن کالری در بدن کمک کند. اما به‌راستی کدام حقه رژیم‌های لاغری واقعاً کار می‌کند؟
بخور نخورهای خواب‌آلودگی بهاره انواع میوه و آب‌میوه طبیعی حاوی قند هستند و مصرف آن‌ها در طول روز می‌تواند باعث افزایش سطح گلوکز خون، بهبود عملکرد مغز و بالا رفتن میزان هوشیاری شود.