آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس


پایگاه خبری لقمه: معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی اعلام کرد که بر اساس مذاکرات صورت گرفته با سازمان غذا و دارو و دیگر دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان استاندارد مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس کمتر از ۶۰ درصد با شرایط خاصی مجاز اعلام شده است و برای دریافت مجوز تولید این محصول در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی مذاکره و بررسی‌های کارشناسی همچنان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فرهمند صالح‌زاده در گفت‌وگویی اظهار کرد: بر اساس مذاکرات و توافقات صورت گرفته بین سه دستگاه نظارتی سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی مقرر شد تا کارگاه‌های فرآورده‌های گوشتی که پیش از این برای استفاده از خرید مرغ مجوز داشته اند، می‌توانند بر اساس شروط خاصی در فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس کمتر از ۶۰ درصد از خمیر مرغ تولید شده در واحد خود استفاده کنند.

 
وی افزود: بر اساس این شروط که در اصلاحیه استاندارد فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس آمده است، تاکید شده که در کارخانجات سوسیس و کالباسی که در پروانه تولیدشان مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را دارند، می‌توانند در این فرآورده‌های گوشتی تا ۶۰ درصد از خمیر مرغ استفاده کنند به شرطی که در همان کارگاه و زیر نظر نمایندگان دستگاه‌های نظارتی مذکور تولید و در همان شیفت کاری به مصرف برسد.
 
معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی با بیان اینکه در حال حاضر تولید خمیر مرغ برای ذخیره‌سازی یا فروش و توزیع به دیگر کارخانه‌ها ممنوع است، ادامه داد: دیگر کارخانه‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی که مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند درخواست کنند تا در پروانه تولید سوسیس و کالباس مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را با شرایط جدید دریافت کنند.
 
صالح‌زاده گفت: همچنان برای تولید، بسته‌بندی و توزیع خمیر مرغ در کشتارگاه‌های طیور و مراکز بسته‌بندی مجوزی صادر نشده و در این زمینه بین سازمان دامپزشکی با دیگر دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد اختلاف نظر وجود دارد اما همچنان مذاکرات و بررسی‌های کارشناسی ادامه دارد چرا که در گذشته سازمان دامپزشکی به کشتارگاه‌های طیور، مراکز بسته‌بندی و تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی برای تولید، ذخیره‌سازی و مصرف خمیر مرغ مجوز می‌داد که پس از تست و آزمایش مرغ‌های گوشتی کشتارشده از آنها در فرآیند تولید فرآورده‌های گوشتی استفاده شود اما هم‌اکنون تنها مجوز استفاده از خمیر مرغ در مرحله اول برای کارخانجات تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی مجوز دار صادر شده و درصددیم تا مذاکرات و بررسی‌های کارشناسی را برای صدور مجوز کشتارگاه‌های طیوری که دارای مراکز بسته‌بندی استاندارد هستند را ادامه دهیم که به زودی توافقات لازم در این زمینه صورت خواهد گرفت.
 
وی اعلام کرد: نماینده‌های دستگاه های نظارتی مذکور در فرآیند تولید و مصرف خمیر مرغ در کارخانه‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی به صورت کامل حضور و نظارت دارند و از سوی دیگر همه تولیدات آنها به صورت تصادفی مورد آزمایش قرار می‌گیرد و در صورت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌هایی که به آنها مجوز داده نشده با متخلفین برخورد خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11251 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير بازدید: 2571 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
7 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
9 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
10 گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
11 امضای تفاهم‌نامه با سازمان غذا و دارو برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ هیچ مکملی، از جمله ویتامین C، نمی تواند از ابتلا ب...

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزش...

  شیر و دیگر هیچ بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مصرف شیر در میان ك...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
نوشیدنی هایی برای جوان ماندن با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟