آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس


پایگاه خبری لقمه: معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی اعلام کرد که بر اساس مذاکرات صورت گرفته با سازمان غذا و دارو و دیگر دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان استاندارد مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس کمتر از ۶۰ درصد با شرایط خاصی مجاز اعلام شده است و برای دریافت مجوز تولید این محصول در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی مذاکره و بررسی‌های کارشناسی همچنان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فرهمند صالح‌زاده در گفت‌وگویی اظهار کرد: بر اساس مذاکرات و توافقات صورت گرفته بین سه دستگاه نظارتی سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی مقرر شد تا کارگاه‌های فرآورده‌های گوشتی که پیش از این برای استفاده از خرید مرغ مجوز داشته اند، می‌توانند بر اساس شروط خاصی در فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس کمتر از ۶۰ درصد از خمیر مرغ تولید شده در واحد خود استفاده کنند.

 
وی افزود: بر اساس این شروط که در اصلاحیه استاندارد فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس آمده است، تاکید شده که در کارخانجات سوسیس و کالباسی که در پروانه تولیدشان مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را دارند، می‌توانند در این فرآورده‌های گوشتی تا ۶۰ درصد از خمیر مرغ استفاده کنند به شرطی که در همان کارگاه و زیر نظر نمایندگان دستگاه‌های نظارتی مذکور تولید و در همان شیفت کاری به مصرف برسد.
 
معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی با بیان اینکه در حال حاضر تولید خمیر مرغ برای ذخیره‌سازی یا فروش و توزیع به دیگر کارخانه‌ها ممنوع است، ادامه داد: دیگر کارخانه‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی که مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند درخواست کنند تا در پروانه تولید سوسیس و کالباس مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را با شرایط جدید دریافت کنند.
 
صالح‌زاده گفت: همچنان برای تولید، بسته‌بندی و توزیع خمیر مرغ در کشتارگاه‌های طیور و مراکز بسته‌بندی مجوزی صادر نشده و در این زمینه بین سازمان دامپزشکی با دیگر دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد اختلاف نظر وجود دارد اما همچنان مذاکرات و بررسی‌های کارشناسی ادامه دارد چرا که در گذشته سازمان دامپزشکی به کشتارگاه‌های طیور، مراکز بسته‌بندی و تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی برای تولید، ذخیره‌سازی و مصرف خمیر مرغ مجوز می‌داد که پس از تست و آزمایش مرغ‌های گوشتی کشتارشده از آنها در فرآیند تولید فرآورده‌های گوشتی استفاده شود اما هم‌اکنون تنها مجوز استفاده از خمیر مرغ در مرحله اول برای کارخانجات تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی مجوز دار صادر شده و درصددیم تا مذاکرات و بررسی‌های کارشناسی را برای صدور مجوز کشتارگاه‌های طیوری که دارای مراکز بسته‌بندی استاندارد هستند را ادامه دهیم که به زودی توافقات لازم در این زمینه صورت خواهد گرفت.
 
وی اعلام کرد: نماینده‌های دستگاه های نظارتی مذکور در فرآیند تولید و مصرف خمیر مرغ در کارخانه‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی به صورت کامل حضور و نظارت دارند و از سوی دیگر همه تولیدات آنها به صورت تصادفی مورد آزمایش قرار می‌گیرد و در صورت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌هایی که به آنها مجوز داده نشده با متخلفین برخورد خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11251 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير بازدید: 2673 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
4 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
5 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
7 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
10 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
11 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
چرا باید ویتامین بخوریم؟ آیا شما واقعا˝ می دانید که ویتامین هایی نظیر A و B و C و D و ... به چه کار می آیند؟ و چرا باید زحمت استفاده از آنها را بکشید؟ با ما همراه شوید تا درباره برخی دلایل مصرف این ویتامین ها به شما توضیحاتی ارائه دهیم.
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.