مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به خطرات ناشی از ورود مواد غذایی قاچاق به کشور، افزود: محصولات غذایی که از مبادی غیررسمی وارد کشور می‌شوند، فرآیندهای نظارتی و آزمایش‌های کنترل کیفیت را طی نکرده و ممکن است حاوی آلاینده‌های شیمیایی، میکروبی یا ترکیبات غیرمجاز باشند. مصرف این محصولات می‌تواند سلامت جامعه را به خطر بیاندازد.
 
وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو به‌طور مستمر در حال رصد و پایش بازار است، افزود: ما از طریق سامانه‌های نظارتی و همکاری با دستگاه‌های اجرایی، در تلاش هستیم تا از عرضه محصولات فاقد مجوز بهداشتی جلوگیری کنیم. اما برای مقابله مؤثرتر، نیازمند همکاری نزدیک‌تر با نهادهای نظارتی و اجرایی هستیم تا از ورود این محصولات به کشور جلوگیری شود.
 
بهفر همچنین به نقش مردم در کاهش مصرف کالاهای قاچاق اشاره کرد و گفت: مصرف‌کنندگان باید هنگام خرید مواد غذایی، به مجوزهای بهداشتی، برچسب اصالت و تأییدیه‌های سازمان غذا و دارو توجه کنند. در صورت مشاهده محصولات مشکوک، مردم می‌توانند موارد را از طریق سامانه‌های نظارتی به اطلاع سازمان برسانند تا برخورد قانونی با متخلفان انجام شود.
 
وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو، ضمن تشدید نظارت‌ها، در حال تعامل با سایر دستگاه‌های مرتبط است تا راهکارهای اجرایی مناسبی برای کاهش قاچاق و عرضه مواد غذایی فاقد استاندارد ارائه شود.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15750 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن بازدید: 368 ساعت: 11:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
2 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
4 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
5 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
6 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
7 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
8 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
10 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مضرات نخوردن صبحانه شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خا...

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

  چای سبز دشمن گوارش چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.