صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت بهداشت
>
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاههای اجرایی و نظارتی است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به خطرات ناشی از ورود مواد غذایی قاچاق به کشور، افزود: محصولات غذایی که از مبادی غیررسمی وارد کشور میشوند، فرآیندهای نظارتی و آزمایشهای کنترل کیفیت را طی نکرده و ممکن است حاوی آلایندههای شیمیایی، میکروبی یا ترکیبات غیرمجاز باشند. مصرف این محصولات میتواند سلامت جامعه را به خطر بیاندازد.
وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو بهطور مستمر در حال رصد و پایش بازار است، افزود: ما از طریق سامانههای نظارتی و همکاری با دستگاههای اجرایی، در تلاش هستیم تا از عرضه محصولات فاقد مجوز بهداشتی جلوگیری کنیم. اما برای مقابله مؤثرتر، نیازمند همکاری نزدیکتر با نهادهای نظارتی و اجرایی هستیم تا از ورود این محصولات به کشور جلوگیری شود.
بهفر همچنین به نقش مردم در کاهش مصرف کالاهای قاچاق اشاره کرد و گفت: مصرفکنندگان باید هنگام خرید مواد غذایی، به مجوزهای بهداشتی، برچسب اصالت و تأییدیههای سازمان غذا و دارو توجه کنند. در صورت مشاهده محصولات مشکوک، مردم میتوانند موارد را از طریق سامانههای نظارتی به اطلاع سازمان برسانند تا برخورد قانونی با متخلفان انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو، ضمن تشدید نظارتها، در حال تعامل با سایر دستگاههای مرتبط است تا راهکارهای اجرایی مناسبی برای کاهش قاچاق و عرضه مواد غذایی فاقد استاندارد ارائه شود.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15750
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
بازدید:
500
ساعت:
11:38 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3
رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریکپذیر
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4
رژیمهای غذایی کمکالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر میگذارند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5
امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است
۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
6
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
7
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
8
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
9
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10
توصیههای غذایی در مسافرت
۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
11
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ورزش های قندسوز را بشناسید
درمان مناسب بیماری پیچیده دیابت علاوه بر همکاری، ب...
دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2)
پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...
بهترین شیوه مصرف مکمل ها
لقمه: وقتی ویتامین هایی چون آهن، روی، کلسیم و ... ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زنها
كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانهداری و هم آشپزیاش را بهتر كند.
ضررهای مصرف زیاد چای سیاه
نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
تقسیم بندی جالب افراد توسط کیروش
سرمربی تیم ملی فوتبال تاکید کرد: فوتبال بین المللی در جهان مثل ایران نیست كه هر وقت یك تعطیلاتی برسد همه می روند شمال؛ شما باید یك تصمیمی را چهارشنبه بگیرید بعد بگویید دو شنبه برمی گردیم. نه این طوری نیست.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است