پیشگیری از ملانوما با مصرف کلم بروکلی


پایگاه خبری لقمه: ترکیبات کلم بروکلی ضد سرطان شناخته شده است و مصرف آن می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی ملانوما را در افراد مبتلا تا 69 درصد کاهش دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دانشمندان در تازه‌ترین تحقیقات خود به نتایجی دست یافتند که نشان می‌دهد، ترکیبات موجود در کلم بروکلی باعث از بین رفتن سلول‌های سرطانی ملانوما می‌شود.

 
ترکیبات موجود در کلم بروکلی ضد سرطان شناخته شده و مصرف آن می‌تواند در افراد مبتلا، رشد سلول‌های سرطانی ملانوما را تا 69 درصد کاهش دهد.
 
 
 
ملانوما به تومور با منشا سلول‌های ملانین‌دار گویند؛ این تومور بدخیم اصولاً یک تومور پوستی است که از سلول‌هایی در پوست بنام ملانوسیت منشاء می‌گیرد و به سایر نواحی بدن مانند کبد، ریه‌ها و دستگاه عصبی مرکزی گسترش می‌یابد ؛ سرطان پوست از نوع ملانوما در افراد جوان‌تر بیشتر دیده می‌شود.
 
محققان باور دارند، ملانوما عمدتا ناشی از قرار گرفتن در معرض نور ماورای بنفش است؛ اجتناب از قرار گرفتن در معرض آفتاب و استفاده از کرم‌های ضد آفتاب، کلاه و دستکش تا حدّ زیادی مانع ابتلا به این سرطان می‌شود.
 
شیمی‌درمانی در شرایطی که سرطان ملانوما پیشرفت کرده باشد، تاثیری ندارد و این در حالیست که سه چهارم افرادی که درگیر این نوع سرطان هستند، جان خود را از دست می‌دهند؛ لذا دانشمندان تاکید می‌کنند برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، مصرف کلم بروکلی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
 
بر اساس داده‌های موجود، شمار افراد مبتلا به سرطان ملانوما از سال 1973 در آمریکا و انگلیس دو برابر شده است.
 
محققان باور دارند علاوه بر کلم بروکلی، کلم هم خاصّیت ضد سرطانی دارد و در پیشگیری از سرطان ملانوما موثر است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11390 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد بازدید: 2557 ساعت: 12:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که اف...

  تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و ه...

  فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعمفراموش نكنید گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
تأثیر شکلات در افزایش قدرت مغز تحقیقات جدید دانشمندان مصرف شکلات را با تعداد برندگان جایزه نوبل در یک کشور مرتبط دانسته و نشان داده است که مصرف شیرینی می تواند به قدرت مغز بیافزاید.
پاکسازی پوست با بخورهای گیاهی پاکسازی پوست با انواع بخورهای گیاهی یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای افرادی است که تمایلی به استفاده از کرم‌ها و لوسیون‌های شیمیایی ندارند.