لقمه: در این مطلب به نقل از «ehow» با چند خاصیت این گیاه آشنا می شویم. *هلیله تقویت کننده حافظه است. *مانع از سفید شدن مو می شود. *تقویت کننده معده به حساب می آید. *سیستم گوارشی را برای هضم غذا تحریک می کند. *مصرف آن به طور موثر اسیدیته و سوزش سردل را درمان می کند. مصرف آن پس از غذا، اسیدیته معده را خنثی می کند. *جویدن هر شب آن بیماری آسم را به حداقل کاهش می دهد. *به عنوان ملین خفیف، ، یبوست را درمان می کند. *برای درمان ناراحتی های چشمی، چشم را با دم کرده آن شست و شو دهید. *جویدن روزانه مقداری از آن به صورت ناشتا، بیماری های متعدد از جمله بواسیر، قولنج و یبوست و آسم را درمان می کند. *مصرف پودر شده آن، خون را تصفیه می کند. *برای برطرف کردن سیاهی دور چشم موثر است.