اکسیری برای طول عمر


هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.

لقمه: در این مطلب به نقل از «ehow» با چند خاصیت این گیاه آشنا می شویم.

*هلیله تقویت کننده حافظه است.

*مانع از سفید شدن مو می شود.

*تقویت کننده معده به حساب می آید.

*سیستم گوارشی را برای هضم غذا تحریک می کند.

*مصرف آن به طور موثر اسیدیته و سوزش سردل را درمان می کند. مصرف آن پس از غذا، اسیدیته معده را خنثی می کند.

*جویدن هر شب آن بیماری آسم را به حداقل کاهش می دهد.

*به عنوان ملین خفیف، ، یبوست را درمان می کند.

*برای درمان ناراحتی های چشمی، چشم را با دم کرده آن شست و شو دهید.

*جویدن روزانه مقداری از آن به صورت ناشتا، بیماری های متعدد از جمله بواسیر، قولنج و یبوست و آسم را درمان می کند.

*مصرف پودر شده آن، خون را تصفیه می کند.

*برای برطرف کردن سیاهی دور چشم موثر است.


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 891 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ فروردين بازدید: 6900 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این خوراکیها را با هم نخورید تا سرطان معده نگیرید ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
2 ۱۲ علت بروز هموروئید ۱۳۹۳ شنبه ۳۰ فروردين
3 کدو را در خانه عمل آورید ۱۳۹۳ جمعه ۲۲ فروردين
4 درمان بواسیر با داروهای گیاهی ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
5 درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ بهمن
6 سنجد و خواص آن؛ درمان‌گر آرتروز ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  معجزه آجیل در دوران بارداری مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماه‌های نخست بارداری،...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
زندگی شاداب‌ با این 10خوراکی انسان از همان آغاز خلقت به‌دنبال اکسیر جوانی بوده تا بتواند سالم و شاداب زندگی کند و طول عمر بیشتری داشته باشد. گرچه هنوز هم نتوانسته به این معجون خالص دست یابد، اما مصرف بعضی غذاها در رژیم غذایی روزانه دست‌کمی از اکسیر جوانی ندارد.