تخم کدو حلوایی و این همه خاصیت


تخم کدو حلوایی از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا کمک به داشتن خوابی آرام و کافی برای بدن فوائد دارد.

به گزارش لقمه، سایت MNN‌ در گزارشی برخی از خواص مهم تخم کدو حلوایی را برشمرده که به شرح زیر است:

منبع غنی از پروتئین: اگرچه پروتئین‌های گیاهی با حیوانی متفاوت هستند اما مصرف انواع گیاهی آن نیز مهم است که می‌توان نیاز بدن به این پروتئین را با مصرف تخم کدو حلوایی تامین کرد.

افزایش میزان منیزیم بدن: بدن برای بسیاری از فعالیت‌های بیولوژیک خود از جمله تنظیم کارکرد عصبی و عضلانی، کنترل فشارخون و قندخون به این نوع ماده معدنی نیاز دارد که تخم کدو یکی از راه‌های تامین این نیاز بدن است.

بالا بردن سطح پتاسیم بدن: بدن برای کمک به انقباض ماهیچه‌ها، تنظیم ترشحات بدن، متعادل ساختن مواد معدنی، کنترل فشارخون و کاهش خطر تشکیل سنگ‌های کلیه به پتاسیم نیاز دارد. تخم کدو حلوایی منابع غنی از پتاسیم به حساب می‌آید که در هر فنجان حاوی آن حدود 588 میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد.

تقویت سیستم ایمنی بدن: تخم کدو حلوایی به دلیل دارا بودن «روی» نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد. طبق اعلام موسسه ملی آمریکا، زنان بزرگسال در روز به مصرف هشت میلی گرم روی نیاز دارند که یک فنجان تخم کدو حلوایی حدود 6.59 میلی گرم از آن را تامین می‌کند.

کمک به حفظ سلامت پروستات: بررسی‌ها حاکی از آن است که تخم کدو حلوایی و روغن آن برای کمک به حفظ سلامت پروستات موثر است.

بهبود سلامت روان: «اِل - تریپتوفان» موجود در تخم کدو حلوایی به طور طبیعی به بهبود خلق کمک می‌کند و می‌تواند برای مقابله با افسردگی مصرف شود. همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف تخم کدو حلوایی چند ساعت پیش از خواب به داشتن خواب خوب و آرام کمک می‌کند.

منبع غنی از آنتی اکسیدان: میزان آنتی اکسیدان موجود در تخم کدو حلوایی منحصربه‌فرد است. این دانه‌ها حاوی انواع گوناگون ویتامین E و بسیاری دیگر از انواع آنتی‌اکسیدان‌های مفیدند.



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 7568 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر بازدید: 5284 ساعت: 7:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
8 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسمومیت غذایی و 7 منبع احتمالی آن مسمومیت‌های غذایی ممکن است تا چند هفته بعد از مصرف...

  چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه بر این باورند ک...

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تقویت بینایی با مواد غذایی مواد غذایی همواره یکی از نقش‌های حیاتی را در سلامت بدن ایفا می‌کنند و پزشکان در هر مشکل و بیماری خاصی، مصرف برخی مواد غذایی را توصیه و افراد را از خوردن موادی منع می‌کنند. چشم‌ها نیز مانند سایر اندام‌های بدن برای عملکرد خوب به تغذیه سالم نیاز دارد.
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوج‌های جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروری‌ها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.