مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟!


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش اظهار کرد: طبق آنچه در قوانین آمده گوشت، برنج و نان از پرداخت مالیات ارزش افزوده معاف هستند، اما اکنون از آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها بابت این مواد مالیات دریافت می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ناصر حسینی تبریزی در گفت‌وگویی، گفت: مالیات بر ارزش افزوده از جمله مواردی است که این روزها موجبات نگرانی اصناف مختلف را ایجاد کرده است. در صنف ما نیز دریافت 9 درصدی این مالیات باعث می‌شود که خرید غذا برای بسیاری از اقشار کم درآمد سنگین و دشوار شود.

 
وی ادامه داد: طبق آنچه در قانون آمده برخی اقلام اصلی مورد استفاده ما از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند، اما در عمل زمانی که از واحدهای فروش غذا مالیات گرفته می‌شود برای این موارد هم مالیاتی 9 درصدی اعمال می‌شود.
 
رییس اتحادیه چلو کباب و چلو خورش در ادامه اظهار کرد: اعتقاد ما بر آن است که حداقل لازم است مالیات بر ارزش افزوده بر تمام غذایی که ارائه می‌شود اعمال نشده و مواردی که معاف از مالیات هستند در آن لحاظ شود.
 
حسینی همچنین عنوان کرد: در نامه‌ای به ریاست جمهوری نیز اینگونه اعلام کرده‌ایم که به عنوان یک صنف از دولت دوازدهم این خواسته را داریم که به بحث مالیات بر ارزش افزوده دقت بیشتری داشته باشند، چرا که این مواد غذایی به طور خام مالیات بر ارزش افزوده ندارد، چگونه است که پس از پخت مالیات بر ارزش افزوده از آنها گرفته می‌شود؟!
 
وی در پایان گفت: اکنون برای کالاهایی مانند کره در چهار نوبت مالیات بر ارزش افزوده پرداخت می‌شود و بدین ترتیب 36 درصد مالیات به آنها تعلق می‌گیرد که در نهایت این موضوع باعث بالا رفتن قیمت تمام شده و وارد آمدن فشار به مردم می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11410 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 2606 ساعت: 11:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
5 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
6 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
7 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
8 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
9 انفجار کپسول گاز در یک رستوران تهرانی/۷ نفر مصدوم شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
10 نارضایتی گردشگران خارجی از بهداشت مراکز پذیرایی ایران/نسبت به گردشگری غذایی بی توجهیم ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور
11 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

  خوراکی هایی که زنان را سرد می کند مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غُلغُل قلیان قدغن! ۱۰-۱۲ سالی هست قلیان به یکى از سرگرمی‌های رایج در ایران به ویژه در میان جوانان و نوجوانان تبدیل شده است و هر چه هم وزارت بهداشت و پزشکان به جوانان توصیه می‌کنند ‌این عادت خطرناک را ترک کنند، بی‌تأثیر است.
شغل‌های چاق کننده را بشناسید محققان در جدیدترین مطالعات خود فهرست مشاغلی را منتشر کرده اند که افراد را دچار اضافه وزن می کند، از سوی دیگر عواملی که موجب این چاقی می شود نیز معرفی شده اند.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.