مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟!


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش اظهار کرد: طبق آنچه در قوانین آمده گوشت، برنج و نان از پرداخت مالیات ارزش افزوده معاف هستند، اما اکنون از آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها بابت این مواد مالیات دریافت می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ناصر حسینی تبریزی در گفت‌وگویی، گفت: مالیات بر ارزش افزوده از جمله مواردی است که این روزها موجبات نگرانی اصناف مختلف را ایجاد کرده است. در صنف ما نیز دریافت 9 درصدی این مالیات باعث می‌شود که خرید غذا برای بسیاری از اقشار کم درآمد سنگین و دشوار شود.

 
وی ادامه داد: طبق آنچه در قانون آمده برخی اقلام اصلی مورد استفاده ما از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند، اما در عمل زمانی که از واحدهای فروش غذا مالیات گرفته می‌شود برای این موارد هم مالیاتی 9 درصدی اعمال می‌شود.
 
رییس اتحادیه چلو کباب و چلو خورش در ادامه اظهار کرد: اعتقاد ما بر آن است که حداقل لازم است مالیات بر ارزش افزوده بر تمام غذایی که ارائه می‌شود اعمال نشده و مواردی که معاف از مالیات هستند در آن لحاظ شود.
 
حسینی همچنین عنوان کرد: در نامه‌ای به ریاست جمهوری نیز اینگونه اعلام کرده‌ایم که به عنوان یک صنف از دولت دوازدهم این خواسته را داریم که به بحث مالیات بر ارزش افزوده دقت بیشتری داشته باشند، چرا که این مواد غذایی به طور خام مالیات بر ارزش افزوده ندارد، چگونه است که پس از پخت مالیات بر ارزش افزوده از آنها گرفته می‌شود؟!
 
وی در پایان گفت: اکنون برای کالاهایی مانند کره در چهار نوبت مالیات بر ارزش افزوده پرداخت می‌شود و بدین ترتیب 36 درصد مالیات به آنها تعلق می‌گیرد که در نهایت این موضوع باعث بالا رفتن قیمت تمام شده و وارد آمدن فشار به مردم می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11410 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 2761 ساعت: 11:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
6 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
7 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
8 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
9 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
10 انفجار کپسول گاز در یک رستوران تهرانی/۷ نفر مصدوم شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
11 نارضایتی گردشگران خارجی از بهداشت مراکز پذیرایی ایران/نسبت به گردشگری غذایی بی توجهیم ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که برخی افرا...

  بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.
خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.
این خوراکی ها را راحت بخورید، آنقدر هم مضر نیستند!! با ما باشید تا با چند نمونه از این مواد غذایی که بیخودی اسمشان به اصطلاح بد در رفته است آشنا شوید.
عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.