تخم‌مرغ خراب عامل بیماری حصبه‌


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه تخم‌مرغ خراب عامل ابتلای افراد به بیماری حصبه‌ است، گفت: همه تخم‌مرغ‌ها حاوی میکروب‌ سالمونلیا‌ هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدحسین‌ عزیزی‌ رئیس‌ انجمن صنایع غذایی ایران‌ در گفت‌ و گویی؛ اظهار کرد: هر ماده غذایی‌ که از طریق گمرک‌ وارد کشور می‌شود به وسیله آزمایش‌های مختلف‌ تست‌ و پس از نمونه‌گیری در صورت اطمینان‌ پیدا کردن از سلامت محصول اجازه خروج از گمرک‌ و توزیع در بازار داخلی کشور صادر می‌شود.

 
وی بیان کرد: تخم‌مرغ‌های وارداتی‌ باید گواهی بهداشت، آنالیز‌ و همچنین گواهینامه‌های سلامت را برای توزیع در بازار کشور‌ دریافت کنند که در صورت سالم بودن تخم‌مرغ‌ها اجازه خروج‌ و فروش به مردم از سوی نهاد مربوطه صادر می شود.
 
عزیزی‌ عنوان کرد: احتمال آلوده بودن تخم‌مرغ‌ها بعد از گذراندن‌ آزمایش‌های مختلف و نمونه‌برداری بسیار کم است اما به طور کلی‌ این ماده غذایی به دلیل پخته شدن مشکلات خاصی ایجاد نمی‌کند.
 
وی با بیان اینکه انتشار اخباری مبنی بر آلوده بودن تخم‌مرغ‌های فرانسوی و اتحادیه اروپا افزود: انتشار اخباری مبنی بر آلوده بودن تخم‌مرغ‌های فرانسوی‌ بیشتر جنبه رقابتی‌ و تبلیغاتی‌ دارد و برخی افراد سو‌‌دجو می‌خواهند از این قضیه به نفع خودشان استفاده کنند.
 
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه تخم‌مرغ خراب عامل ابتلای افراد به  بیماری حصبه‌ است، گفت: همه تخم‌مرغ‌ها حاوی میکروب‌ سالمونلیا‌ هستند که در  حالت کلی وجود این میکروب نباید از حد مجاز تعیین شده افزایش پیدا کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11551 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 1827 ساعت: 11:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
2 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
3 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
4 تفاوت در قیمت پیشنهادی تخم مرغ با قیمت دو برابری عرضه آن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
5 ایران دهمین تولید کننده تخم مرغ در جهان می شود/تولید ۱.۲ میلیون تن تخم مرغ در سال جاری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
6 خرید ۳۷ هزار تن مرغ و تخم مرغ مازاد از نتولیدکنندگان ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير
7 زیان ۲۳ هزار تومانی مرغداران در هر کیلوگرم تولید تخم‌مرغ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير
8 آخرین جزئیات فروش اینترنتی ۵کالای اساسی به‌قیمت مصوب در ۶کلان‌شهر/ فروش شکر، روغن و برنج شروع شد؛ لبنیات، به‌زودی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
9 افزایش و کاهش قیمت مواد غذایی طی یک سال گذشته ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
10 فروش تخم مرغ با چه قیمتی مجاز است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۶ دي
11 قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دشمن وزن ایده‌آل را بشناسید درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان پایگاه خبری لقمه: این مقاله به چند راهکار طبیعی مفید و موثر اشاره شده که به شما کمک می‌کند به شیوه خانگی از شر جرم دندان‌ها خلاص شوید.
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.
سبزهای پرخاصیت تابستانی فصل تابستان یعنی تنوع میوه‌ها و سبزیجات تازه نه گلخانه‌ای که هر کدام هزار و یک خاصیت دارند. پس تا می‌توانید از این محصولات طبیعی نهایت بهره را ببرید.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.