داروغه زاده در اختتامیه دومین جشنواره سلامت:
موضوع سلامت به عنوان ظرفیت عظیم خلق آثار هنری در اختیار ماست


پایگاه خبری لقمه: دبیر جشنواره فیلم سلامت گفت: توجه به سلامت در وزارت بهداشت و نهادهای وابسته به خوبی مورد استقبال هنرمندان قرار گرفته و همسویی با اولویت های حوزه سلامت نشان می دهد ظرفیتی عظیمی برای خلق آثار هنری در اختیار ماست.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، محمدهادی ایازی معاون اجتماعی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور نیز در آیین اختتامیه این رویداد بیان کرد: در این جمع هنرمندان نامی، پزشکان و مفاخر کشور حضور دارند و به این حضور مباهات می کنیم. در وزارت بهداشت معاونت اجتماعی زمینه مشارکت مردم را وظیفه دارد بیشتر کند. مردم باید در این حوزه مشارکت جدی برگزار کند.

 

وی ادامه داد: موسسه آوای هنر سلامت نیز برای حمایت از جامعه هنری و فرهنگی تاسیس شد تا نقش حمایتی از تولید آثاری در زمینه سلامت داشته باشد. یکی از موثرترین فعالیت های آن برگزاری جشنواره فیلم سلامت است. سال گذشته قول دادیم جشنواره به طور سالانه برگزار شود. اما عده ای به دلیل فضای جشنواره زده سینما این نظر را داشتند که جشنواره دو سالانه باشد.

 

 

امیدوارم جشنواره فیلم سلامت به سلامت آحاد مردم کمک کند

معاون اجتماعی وزارت بهداشت گفت: امسال متوجه شدیم این جشنواره به طور سالانه کارکرد بهتری دارد. همچنین همزمانی برگزاری جشنواره با رای اعتماد دولت همراه شد. اما این اتفاقات خللی را در برگزاری جشنواره ایجاد نکرد. هنرمندان عزیز ما به موضوع سلامت هوشمندانه پرداختند. نظرات کارشناسی ارائه دادند و تولید آثار جدی را به منظور پیشگیری تجربه کردیم. امیدوارم این جشنواره به سلامت آحاد مردم کمک کند.

 

ابراهیم داروغه زاده، دبیر دومین جشنواره ملی فیلم سلامت در آیین اختتامیه این رویداد گفت: خدا را شاکریم در ابتدای فعالیت دولت دوازدهم، توانستیم پلی بین جامعه هنری و حوزه سلامت باشیم. لازم است توجه عمومی را به حوزه سلامت جلب نماییم.

وی افزود: دوره اول جشنواره انتخاب از میان آثار چند سال گذشته بود و باید بگویم در فاصله میان دوره اول و دوم توجه جامعه سینمایی و تلویزیونی به موضوع سلامت و مستند وبرنامه های تلویزیونی توجهی شایسته تقدیر و غیر قابل پیش بینی بود.
 

داروغه زاده تصریح کرد: این توجه بیانگر آن است که موضوع سلامت خود به خود مورد توجه فیلمسازان است و راهکاری برای حل معضلات سلامت است. توجه به سلامت در وزارت بهداشت و نهادهای وابسته به خوبی مورد استقبال هنرمندان قرار گرفته و همسویی با اولویت های حوزه سلامت نشان می دهد ظرفیتی عظیمی برای خلق آثار هنری در اختیار ماست.

 

دبیر جشنواره فیلم سلامت گفت: تعریف نظامی ساختارمند بین سینما و وزارت بهداشت لازم است تا به تولیداتی موثر دست یابیم. از همه همکارانم در این جشنواره و از اعتماد دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر محترم بهداشت و معاون ایشان آقای ایازی به اینجانب سپاسگزارم.
 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 11706 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور بازدید: 2658 ساعت: 8:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کودکان به دلیل وجود امگا ۳ می‌تواند علائم اختلال رشد مثل اوتیسم و بیش فعالی را کاهش داده و به دلیل وجود مس و آهن در گیاه خرفه،می تواند با کم خونی نیز مبارزه کند اما ممکن است مصرف این گیاه مضراتی برای کلیه داشته باشد.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان می‌کنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
کاهش چربی خون با گیاهان سطح بالای چربی یا کلسترول خون می‌تواند باعث عوارضی مانند آترواسکلروز (سفت و شکسته شدن عروق)، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و عروقی، افزایش شانس ابتلا به سکته مغزی، کبد چرب و... شود.