ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین پایگاه خبری لقمه: معاون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو بر اهمیت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین تأکید کرد و از پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامی . . .
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: متقاضیان می‌توانند برای تسریع در فرآیند نمونه‌برداری از کالاهای اساسی، از خدمات شرکت‌های تأیید صلاحیت شده نیز استفاده کنند.
وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: کمبود داروهای اساسی و حیاتی در کشور تحت کنترل است و ذخایر استراتژیک دارویی فعال شده اند.
اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد پایگاه خبری لقمه: اسامی تعدادی از فرآورده‌های غذایی غیرمجاز، از سوی روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام شد.
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: سال ۱۳۷۶ بسیاری تصور نمی‌کردند امروز با بیش از ۵۰ هزار عضو متخصص در ۲۴ گرایش تخصصی به یکی از الگوهای موفق منطقه تبدیل شود.
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی . . .
هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف خودسرانه «ملاتونین» هشدار داد.
صفحه 1 از 31   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتی‌ه...

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.
بفرمایید دسر​ خانگی همه خانم‌ها دوست دارند برای مهمانی‌هایشان بهترین غذا و دسر را آماده کنند و البته تزئین آن هم برایشان اهمیت زیادی دارد اما شاید خیلی هم با این کار آشنا نباشند و به همین دلیل ترجیح بدهند اصلا به این کار فکر نکنند. در حالی که درست کردن بعضی از این غذاها و دسرها و تزئین آنها کار خیلی سختی هم نیست و براحتی می‌توان آن را انجام داد و به پایان رساند.
مجسمه‌های خندان با بستنی‌! پدر و مادرها همیشه به فرزندانشان سفارش می‌کنند که با غذای خود بازی نکنند؛ اما کار این هنرمند ژاپنی دقیقا همین بازی کردن با غذاهاست!
بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟