تجربه‌ای فراموش‌نشدنی با غذا خوردن در لیسبون


پایگاه خبری لقمه: لیسبون برخلاف اکثر شهرهای بزرگ اروپا که با گسترش شهرها در پیرامون شهرهای قدیمی شکل گرفته‌اند، سال‌های بسیاری است که بدون گسترش چشم‌گیری، به‌صورت قدیمی خود باقی‌مانده‌است غذا خوردن در لیسبون، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی و لذت‌بخش است در ادامه بابا بهترین رستوران‌های این شهر آشنا می شویم.

لیسبون پایتخت پرتغال، یکی از شهرهای توریستی این کشور است که آثار تاریخی و دیدنی‌های فراوانی دارد. یکی از تفریحات جالب توجه در سفر، سر زدن به رستوران‌ها و امتحان کردن غذاهای محلی و بین‌المللی است. لیسبون هم مثل بسیاری از شهرهای توریستی دیگر دنیا، رستوران‌های متعددی دارد. همین تعدد رستوران‌ها باعث می‌شود که انتخاب کردن یکی از آنها، کار دشواری باشد.
 
در ادامه با بهترین رستوران‌های شهر آشنا می‌شویم. اگر دوست دارید در سفر به لیسبون چند وعده غذا را در رستوران‌های عالی نوش جان کنید، این فهرست را از دست ندهید.
 
رستوران‌های بازار Mercado da Ribeira
 
 
 
بازار Mercado da Ribeira بزرگترین بازار مواد غذایی تازه در لیسبون است. پس از اینکه یک فودکورت جدید در ماه مه سال ۲۰۱۴ در این بازار افتتاح شد، به سرعت مورد توجه اهالی شهر و گردشگران قرار گرفت. این فودکورت از ۳۵ غرفه تشکیل می‌شود که همه‌ی آنها بهترین غذاهای خاص و محلی را عرضه می‌کنند. علاوه بر این، در این بازار ۵ سرآشپز برتر، رستوران دارند و غذاهای لذیذ پرتغالی را با قیمت‌های مناسب به مشتریان عرضه می‌کنند.
 
رستوران Cervejaria Ramiro
 
 
 
این رستوران که هم مورد توجه گردشگران قرار دارد و هم اهالی شهر، یکی از بهترین رستوران‌ها برای امتحان کردن غذاهای دریایی تازه است. اگر می‌خواهید تازه‌ترین و لذیذترین غذاهای دریایی پرتغال را نوش جان کنید حتما به این رستوران سر بزنید. این رستوران در سال ۱۹۵۶ افتتاح شده است و با مرور زمان پیشرفت کرده و خود را در بالاترین سطح استناندارها نگه داشته است. کارکنان این رستوران بسیار مجرب هستند و سرعت عمل بالایی دارند در عین حال برای خوش و بش کردن با مهمانان وقت کافی دارند. گرچه این رستوران شلوغ است اما تلاش می‌کند تا لحظات انتظار برای آماده سازی غذا را کاهش دهد و با ارائه‌ی نوشیدنی‌ها و پیش‌غذاهای لذیذ تجربه‌ای فوق‌العاده از غذا خوردن در یک رستوران را برایتان فراهم می‌کند.
 
رستوران Atira-te ao Rio
 
 
 
لیسبون شهر چشم‌اندازهای دیدنی است. در این شهر، تراس‌های روی بام، برج‌های تاریخی و سکوهای بازدید متعددی وجود دارد که از آنها می‌توانید شهر را زیر پای خود تماشا کنید اما اگر می‌خواهید زیباترین چشم‌انداز از لیسبون را ببینید باید از رود Tagus عبور کرده و به کرانه‌های جنوبی رورد بروید. چند قدمی که در کنار رود و انبارهای متروکه قدم بزنید به این رستوران می‌رسید. هم در کنار رود و هم در فضای داخلی رستوران، میز و صندلی وجود دارد اما یکی از ویژگی‌های خاص این رستوران، چشم‌اندازهای زیبای آن است بنابراین بهتر است بیرون بنشینید و از مناظر لذت ببرید. کیفیت غذاهای این رستوران هم خوب است و قیمت معقولی دارد.
 
رستوران SeaMe
 
 
 
این رستوران، یک رستوران غذای دریایی است که میزهای چوبی و خدمتکارانی با لباس خاص دارد. منوی این رستوران با الهام از غذاهای آسیایی ارائه می‌شود و تنوع خوبی نسبت به سایر رستوران‌هایی است که اکثرا غذاهای کلاسیک و مرسوم سرو می‌کنند. در این رستوران علاوه بر انواع سوشی و ساشیمی می‌توانید تنوع بی‌نظیر ماهی‌ها را امتحان کنید و لذت ببرید.
 
À Margem
 
 
 
بلم (Belém) یکی از توریستی‌ترین مناطق لیسبون است. بسیاری از گردشگران برای بازدید از عمارت و برج بلم و صومعه‌ی زیبای Jerónimos به این منطقه سر می‌زنند. یکی دیگر از جذابیت‌های این منطقه، کافه‌ی Pastéis de Belém است؛ کافه‌ای که تارت معروف کاسترد را ابداع کرده است و هنوز هم روزی ۲۰ هزار عدد از این تارت‌ها می‌فروشد. با وجود اینکه این کافه بسیار محبوب و مشهور است، اداره‌کنندگان آن هنوز هیچ شعبه‌ی دیگری از آن را در جای دیگر افتتاح نکرده‌اند. این بدان معناست که برای امتحان کردن تارت‌های این کافه باید در صف‌های طولانی منتظر بمانید اما مطمئنا ارزش صبر کردن دارد. 
 
از این کافه ده دقیقه که در کنار رود قدم بزنید به À Margem می‌رسید که چشم‌اندازهای زیبایی رو به رودخانه دارد. این رستوران یکی از رستوران‌های محبوب هم برای اهالی شهر و هم برای گردشگران است. بهترین سالادها، ساندویچ‌ها و تارت‌های کاسترد را می‌توانید در این رستوران با قیمت‌های معقول نوش جان کنید.
 
رستوران Tasca Kome
 
 
 
یک ژاپنی به نام یوکو یاماموتو (Yuko Yamamoto) چندین سال در پرتغال زندگی می‌کرد و کلاس‌های آموزش آشپزی ژاپنی داشت. تا اینکه تصمیم گرفت رستوران خود را راه‌اندازی کند. نتیجه‌ی تلاش‌های او رستورانی است که بهترین سوشی و ساشیمی‌ها و سایر غذاهای ژاپنی را با بهترین کیفیت عرضه می‌کند. این رستوران به سرعت شلوغ می‌شود بنابراین اگر قصد دارید غذاهای آن را امتحان کنید حتما از قبل رزرو کنید. چیزکیک پارمسان این رستوران را از دست ندهید.
 
رستوران بلکانتو (Belcanto)
 
 
 
یکی از مشهورترین سرآشپزهای لیسبون، José Avillez است که چندین رستوران مشهور دارد. یکی از این رستوران‌ها رستوران بلکانتو است که به خوبی استعداد و خلاقیت او را نشان می‌دهد و شهرت بین‌المللی برای او به ارمغان آورده است. سر زدن به این رستوران فقط به غذا خوردن محدود نمی‌شود و یک تجربه‌ی فرهنگی متفاوت است که نباید آن را از دست بدهید.
 
رستوران Bica do Sapato
 
 
 
این رستوران در یک موقعیت جغرافیایی خاص درست روی رودخانه قرار دارد و پاسیوهای بزرگ و وسیع آن، باعث می‌شود که به راحتی بتوانید از چشم‌اندازهای زیبایش لذت ببرید. بیش از یک دهه است که این رستوران به خاطر خدمات عالی، غذاهای باکیفیت و فضای دوست‌داشتنی‌اش در فهرست بهترین رستوران‌های شهر قرار دارد. در حال حاضر، سرآشپزی به نام Manuel Bóia نظارت بر این رستوران را برعهده دارد. هر غذای سنتی پرتغالی که تصور کنید در رستوران این سرآشپز با بهترین طعم و کیفیت عرضه می‌شود. علاوه بر غذاهای کلاسیک، غذاهای جدید و نوآورانه هم در منوی این رستوران پیدا می‌شود.
 
رستوران Casa de Pasto
 
 
 
یکی از بهترین سرآشپزان لیسبون، Diogo Noronha نام دارد. رستورانی که تحت نظر او فعالیت می‌کند، منویی متفاوت و جالب توجه دارد. طعم بی‌نظیر غذاها حاصل تلاش آشپزان حرفه‌ای این رستوران است. غذاها در یک سالن قدیمی قرن بیستمی سرو می‌شوند که البته مطابق با سلیقه‌ی نسل حاضر، تغییر یافته است. آشپزان این رستوران، عاشق بازی با مواد غذایی و ایجاد طعم‌ها و دستورات غذایی جدید هستند. اسم غذاهای این رستوران را شاید کمتر شنیده باشید اما بدون شک ارزش امتحان کردن دارند.
 
رستوران Rio Maravilha
 
 
 
بر بالای بام یک ساختمان نیمه متروکه، این رستوران با چشم‌اندازهای فوق‌العاده از شهر و رودخانه قرار گرفته است. دکور شیک، موسیقی زنده و غذاهای فوق‌العاده از ویژگی‌های مهم این رستوران است که مورد توجه گردشگران و اهالی شهر قرار دارد. غذاهای عرضه شده در این رستوران، ترکیبی از آشپزی برزیل و پرتغال است.
 
منبع: theguardian

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :کجارو

کد: 11713 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور بازدید: 2486 ساعت: 2:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
6 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
7 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
8 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
9 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هفت حرکت برای کنترل نامحسوس وزن! در بسیاری از موارد، ممکن است فکر کنیم با حذف یک وع...

  ویتامین ضد پوسیدگی دندان را بشناسید مشخص شد در کودکانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، ...

  آب سیب، مسهل یا یبوست زا؟ ارزش غذایی:۲۵۰ گرم آب سیب شیرین نشده حدود ۱۱۴ کالر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
7 قانون طلایی برای لاغری همه چیز قانون و اصول خود را دارد. لاغری نیز از این امر مستثنی نیست و اصول خودش را دارد.