مصرف تخم مرغ در بارداری مضر است یا مفید


پایگاه خبری لقمه: جراح و متخصص زنان گفت: مصرف تخم مرغ در زمان بارداری به میزان روزی یک عدد توصیه می‌شود و هیچ‌ خطری از نظر ایجاد ورم و تولید آلبومین در ادرار ندارد. بنابراین غذای بسیار مناسبی برای مادر و جنین به‌شمار می‌آید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، الهام السادات هاشمیان نایینی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه زنان باردار به هر صورت که راحت باشند، می توانند بخوابند، گفت:خوابیدن طاقباز برای جنین هیچ خطری نداشته و در هیچ کتاب پزشکی معتبری منعی برای آن ذکر نشده است. بنابراین نیاز نیست که خانم باردار برای چرخیدن در رختخواب بنشیند و جابه جا شود.

 
وی گفت: زایمان طبیعی بر سزارین ارجح است، به شرط آنکه زایمان طبیعی در شرایط مناسب و تحت نظر دقیق پزشک و ماما انجام پذیرد.
 
جراح و متخصص زنان گفت: پس از زایمان طبیعی و یا سزارین، مصرف آب و مایعات به میزان زیاد توصیه می شود، تا سموم بدن با ادرار دفع شود. این عقیده که مصرف آب باعث عفونت و ورم می شود، نه تنها درست نیست بلکه عدم مصرف آب پس از زایمان باعث خشک شدن بدن و کم شدن شیر می شود.
 
هاشمیان نایینی گفت: در زمان بارداری ممکن است فشارخون به طور طبیعی پایین آمده و بیمار احساس سرگیجه کرده و یا روی زمین سقوط کند. این کاهش فشارخون خطری نداشته و نیاز به تزریق سرم ندارد بلکه درازکشیدن در رختخواب و نوشیدن یک لیوان آبمیوه کافی است.
 
وی بیان داشت: در زمان بارداری خوردن لبنیات توصیه می‌شود. کسانیکه نمی‌توانند شیر بخورند باید از ماست و فرآورده‌های دیگر لبنی استفاده کنند.
 
هاشمیان نایینی گفت: برای پیشگیری از کمردرد و افتادگی‌رحم باید به دستور پزشک از گن (شکم‌بند طبی) استفاده کرد.
 
این جراح و متخصص زنان در پایان تاکید کرد: براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، مصرف تخم مرغ در زمان بارداری به میزان روزی یک عدد توصیه می‌شود و هیچگونه خطری از نظر ایجاد ورم و تولید آلبومین در ادرار ندارد. بنابراین غذای بسیار مناسبی برای مادر و جنین به‌شمار می‌آید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11828 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور بازدید: 2530 ساعت: 9:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
3 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
4 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
5 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
7 چه رژیم غذایی بر کاهش عوارض بارداری موثر است؟ ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
8 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
9 مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
10 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟ رفلکس مکیدن به نوزاد حالت خوشایندی می‌دهد و باعث آ...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام ماهی برای سبزی پلو ماهی شب عید مناسب‌تر است؟ شما هم برای انتخاب ماهی شب عیدتان تردید دارید و نمیدانید کدام ماهی را بخریم؟ ما شما را برای خرید ماهی شب عیدتان راهنمایی می کنیم.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.