خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار


پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتامین در حال تبدیل شدن به یک داروی محبوب افسردگی است، اما پزشکان خطری را که می تواند برای بارداری ایجاد کند، در نظر نمی گیرند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، کتامین می‌تواند برای جنین در حال رشد بسیار مضر باشد و نباید در دوران بارداری از آن استفاده کرد.
 
اما بر اساس نتایجی که اخیراً در مجله روانپزشکی بالینی منتشر شده است، تنها ۲۰ درصد از کلینیک‌های کتامین، حداقل یک بار قبل یا در طول درمان تاکید بر آزمایش بارداری دارند.
 
به‌علاوه، تنها ۲۶ درصد از کلینیک‌ها در مورد نیاز بالقوه به پیشگیری از بارداری با بیماران کتامین صحبت می‌کنند و کمتر از ۱۵ درصد به‌طور خاص استفاده از پیشگیری از بارداری را در طول درمان با کتامین توصیه می‌کنند.
 
دکتر «راشل پاسیلیو»، سرپرست تیم تحقیق و استادیار روانپزشکی دانشگاه میشیگان، گفت: «این داده‌ها نشان می‌دهد که جمعیت زیادی از بیماران ممکن است باردار بوده یا باردار شوند، در حالی که تحت درمان با کتامین هستند.»
 
پاسیلیو در ادامه افزود: «بسیاری از بیماران نمی‌دانند که در هفته‌های اول باردار هستند و نتایج مطالعات حیوانی روی کتامین برای آسیب احتمالی جنین در این مدت بسیار نگران‌کننده است.»
 
کتامین برای افراد مبتلا به افسردگی به صورت قطره IV یا از طریق اسپری بینی تجویز می‌شود. طبق گفته محققان، این دارو با تقویت ارتباطات بیشتر بین سلول‌های مغزی متفاوت از داروهای ضد افسردگی استاندارد عمل می‌کند.
 
به گفته محققان، اما در مطالعات آزمایشگاهی، کتامین باعث آسیب به مغز در حال رشد موش‌ها و میمون‌ها شد.
 
در این مطالعه، محققان ۱۱۹ مرکز در سراسر ایالات متحده را بررسی کردند که بیش از ۷۰۰۰ نفر را با کتامین درمان می‌کردند. حدود یک سوم این بیماران را زنان در سنین باروری تشکیل می‌دادند.
 
پاسیلیو گفت: «کتامین یک درمان واقعاً مؤثر و بالقوه نجات دهنده برای بیماران مناسب است، اما همه کاندیدای مناسبی برای آن نیستند. ما به عنوان روانپزشک باید اطمینان حاصل کنیم که این درمان به گونه‌ای ارائه می‌شود که به نفع بیماران باشد و در عین حال از آسیب جلوگیری شود.» 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15629 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور بازدید: 622 ساعت: 8:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
زمان‌های مفید برای خوردن، خوابیدن و مصرف مکمل‌ها در حالی که هرگز بهترین زمان برای سیگار کشیدن یا خوردن غذاهای بی کیفیت چرب وجود ندارد اما از نظر علمی و پزشکی رفتارهای سالم را باید در بهترین زمان خودش انجام داد.