مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟


پایگاه خبری لقمه: نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده است، مصرف اسید فولیک یا مولتی ویتامین‌ها قبل یا در دوران بارداری، خطر ابتلا به اوتیسم در کودکان را تا 75 درصد کاهش می‌دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده است، کودکانی که مادرشان قبل از بارداری و در طول بارداری مکمل‌های ویتامین مصرف کرده بودند، به میزان قابل توجهی کمتر مبتلا به اوتیسم تشخیص داده شدند.

این تحقیقات که بر روی بیش از 45 هزار کودک صورت گرفته است، حکایت از آن دارد که مصرف اسید فولیک یا مولتی ویتامین‌ها قبل یا در دوران بارداری خطر ابتلا به اوتیسم در کودکان را 75 درصد کاهش می‌دهد.

بر اساس نتایج به دست آمده از این مطالعه، مادرانی که مولتی ویتامین‌ها را تا دو سال قبل از بارداری مصرف می‌کردند نیز خطر ابتلا به اوتیسم را تا 61 درصد کاهش دادند.

این تحقیق بر اهمیت یک رژیم سالم قبل از بارداری تأکید می‌کند، زیرا نقص‌های جدی در سه هفته اول حاملگی ایجاد می‌شود.

به گفته محققان، درحال حاضر مصرف اسیدفولیک در طول بارداری برای پیشگیری بروز از نقایص تولد در قسمت نخاع و مغز توصیه می‌شود؛ اسیدفولیک نقش اساسی در رشد عصبی جنین داشته و کمبود ویتامین موجب ایجاد مرحله اولیه شروع اوتیسم در کودک می‌شود.

نتایج مطالعات قبلی نیز نشان می‌دهد، مصرف اسید فولیک از چهار هفته قبل بارداری و هشت هفته بعد از شروع بارداری در برابر اوتیسم محافظت می‌کند.

سرپرست و محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «این بازه زمانی مربوط به توسعه سیستم عصبی مرکزی است».

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها توصیه می‌کند، تمام زنانی که در سنین باروری هستند، به مصرف مولتی‌ویتامین‌ها و اسیدفولیک برای جلوگیری از نقایص مادرزادی معمول و جدی که طی چهار هفته اول بارداری ایجاد می‌شوند، اقدام کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 13825 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي بازدید: 3245 ساعت: 12:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
3 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
4 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
5 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
7 چه رژیم غذایی بر کاهش عوارض بارداری موثر است؟ ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
8 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
9 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
10 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و ه...

  حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
همه چیز درباره نورپردازی آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: در این مقاله با راهکارها و محصولات مناسب نورپردازی آشپزخانه آشنا می شوید.
مصرف روغن نامناسب در بارداری باعث اضافه وزن کودک می شود محققان دانشگاه ساوث همتون انگلیس دریافتند: مصرف انواع نامناسب روغن در دوره بارداری احتمال اضافه وزن کودکان متولد شده را افزایش می دهد.
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.