صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
>
تضمین سلامت قلب با رژیم غذایی گیاهی
>
مجله لقمه
>
تغذیه
>
بارداری
>
خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان
خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان
پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیار کم در رژیم غذایی مادر در دوران بارداری ممکن است رشد ذهنی کودک را کُند نماید.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از مدیسن نت، مطالعات بر روی حیوانات نشان داده است که رژیم غذایی کم فیبر در دوران بارداری عملکرد اعصاب مغز را در فرزندان کُند میکند. حال مطالعه جدید، همین تأثیر را در انسانها نشان میدهد.
«کانیو میاکه»، سرپرست این مطالعه از دانشگاه یاماناشی ژاپن، گفت: «اکثر زنان باردار در ژاپن فیبر غذایی بسیار کمتری نسبت به مقدار توصیه شده مصرف میکنند.»
میاکه در ادامه افزود: «نتایج ما شواهد تقویتکنندهای ارائه کرد مبنی بر اینکه سوءتغذیه در دوران بارداری با افزایش خطر تأخیر رشد عصبی در کودکان مرتبط است.»
برای این مطالعه، محققان رشد کودکانی را که مادرانشان بیشترین فیبر را میخوردند با مادرانی که فیبر کمتری مصرف میکردند، مقایسه کردند. این مطالعه شامل ۷۶۰۰۰ جفت مادر و نوزادی بود که بخشی از مطالعه محیط زیست و کودکان ژاپن بودند.
در مقایسه با کودکانی که مادرانشان بیشترین فیبر را در دوران بارداری میخوردند، کودکانی که مادرانشان کمترین فیبر را مصرف میکردند، بیشتر احتمال داشت که تأخیر در رشد عصبی را نشان دهند. تأخیرها بر مهارتهای ارتباطی، حل مسئله و مهارتهای شخصی-اجتماعی تأثیر میگذارد.
محققان همچنین شاهد تأخیر در حرکت و هماهنگی بودند.
منابع خوب فیبر رژیمی شامل آجیل و دانهها، غلات کامل، میوهها و سبزیجات است.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
15303
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
بازدید:
849
ساعت:
4:17 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2
رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریکپذیر
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3
رعایت نکات تغذیهای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4
رژیمهای غذایی کمکالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر میگذارند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
6
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
7
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
8
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9
بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
10
یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
11
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این میکروب قاتل معده است
در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان م...
دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی
پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...
غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر
با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود
مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن
شما هم جزو کسانی هستید که میخواهند با روشهایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمیگیرید تعجب میکنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه میروید.
همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا
اگر بپرسید مهمترین جزء یک لبخند زیبا چیست قطعا همه میگویند دندان سالم و زیبا. اما در کنار سلامت و زیبایی دندانها، سلامت و فرم لثهها نیز از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است در حدی که زیباترین دندانها اگر با لثهای بیمار و عفونی احاطه شوند نهتنها لبخند زیبایی نمیسازند بلکه به دلیل عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن جلوه خود را نیز از دست داده و صاحب چنین دندان و لثهای قطعا لبخند زیبایی نخواهد داشت.
مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند
یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است