اثرات ادویه ها برای سلامتی


پایگاه خبری لقمه: غذاهای پرادویه سرعت سوخت و ساز بدن را تا 8 درصد افزایش می‌‌دهند و اشتها را سرکوب می‌‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فواید و اثرات ادویه ها برای سلامتی هر یک از اعضای بدن متفاوت است.  

 
 مو
 
* روغن خردل برای رشد مو عالی است و در هند برای سرعت بخشیدن به رشد مو، به پوست سر روغن خردل می‌‌مالند.
 
ذهن
 
* مصرف فلفل قرمز می‌تواند احساس خوب فرد را بالا ببرد.
 
* زردچوبه نیز برای بیماران مبتلا به آلزایمر مفید است.
 
چشم‌‌ها
 
* بررسی‌‌ها نشان داده است که زعفران عامل مهمی در مبارزه با از دست دادن بینایی در کهنسالی است.
 
دندان‌‌ها
 
رازیانه برای بهداشت دهان بسیار مفید است.
 
گلو
 
* زنجبیل برای درمان گلودرد و سرماخوردگی‌‌ها، عالی است.
 
مفاصل
 
* بیماران مبتلا به آرتروز با مصرف زنجبیل، کمتر به تورم مفاصل دچار می‌‌شوند.
 
* پوست جوز هندی در ماساژ درمانی استفاده شده و می‌‌تواند درد روماتیسم مفاصل را کاهش دهد.
 
سیستم ایمنی
 
* ویتامین C موجود در رازیانه، سیستم ایمنی بدن را در بهترین و موثرترین حالت نگه می‌‌دارد.
 
قلب
 
* کپسایسین موجود در فلفل‌‌های تند سبز و قرمز، برای سلامت قلب مفید هستند.
 
* پتاسیم موجود در بادیان رومی و فلفل کاین، ضربان قلب را تنظیم می‌‌کند.
 
* دانشمندان متوجه شده‌اند که قلب و خون مانند بینی، گیرنده‌‌های حس بو دارند و این بدین معناست که قلب نیز با بوی ادویه‌‌ها تحریک می‌‌شود.
 
شش‌‌ها
 
* شکوفه‌‌های میخک از ابتلا به سرطان شش پیشگیری می‌‌کنند.
 
استخوان‌‌ها
 
* کلسیم موجود در رازیانه موجب رشد مناسب و سلامت استخوان‌‌ها می‌‌شود.
 
معده
 
* با استفاده از زنجبیل می‌‌توان سوء‌‌هاضمه را درمان کرد.
 
* سوخت وساز- غذاهای پرادویه سرعت سوخت و ساز بدن را تا 8 درصد افزایش می‌‌دهند و اشتها را سرکوب می‌‌کنند.
 
پروستات
 
* کپسایسین از خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌‌کاهد.
 
رگ‌‌ها
 
* دارچین می‌‌تواند انسداد رگ‌‌های بدن را برطرف سازد.
 
خون
 
* کپسایسین موجود در فلفل‌‌های تند، خون را رقیق کرده و جلوی تشکیل لخته خون در بدن را می‌‌گیرد و به گردش خون کمک می‌‌کند.
 
* دارچین قند‌خون را در سطح مناسبی نگه می‌‌دارد و از تجمع پلاکت‌‌ها که موجب سکته‌‌های قلبی و مغزی می‌‌شود، جلوگیری می‌‌کند.
 
* فلاونوئید روتین موجود در کبر، جلوی تجمع پلاکت‌‌ها در خون را می‌‌گیرد.
 
پوست
 
* طبیعت ضدباکتریایی دارچین، آن را برای درمان جراحت‌‌ها مناسب می‌‌کند.
 
* فلفل‌‌ها موجب تعریق شده و بدین ترتیب بدن را خنک می‌‌کنند که این موضوع دلیل علاقه بسیاری از مردم به فلفل است.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :موج

کد: 12042 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 2942 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
4 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
7 فواید رژیم مدیترانه‌ای برای کاهش وزن و تناسب اندام ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
8 خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی ۱۴۰۱ شنبه ۱۱ تير
9 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10 چگونه یک شماره رند در موفقیت شما اثر می گذارد؟ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت
11 فواید و مضرات پروتئین برای بدن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۸ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشت...

  مهمترین ویتامین های مکمل برای حفظ سلامت بدن با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مو...

  عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دانستنی‌های شکلات/ ارتباط شکلات و هوش آدمی براساس نتایج تحقیقی که اخیرا انجام شده است، به نظر می‌رسد که شکلات خوردن شانس کشورها را برای بردن جوایز نوبل افزایش می‌دهد.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
چربی‌های بدن با چه مواد غذایی می‌‌سوزند؟ برخی از مواد غذایی باعث سوزاندن چربی‌های بدن می‌شوند که بهتر است در وعده‌های غذایی مصرف شوند.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.