به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فواید و اثرات ادویه ها برای سلامتی هر یک از اعضای بدن متفاوت است.
مو
* روغن خردل برای رشد مو عالی است و در هند برای سرعت بخشیدن به رشد مو، به پوست سر روغن خردل میمالند.
ذهن
* مصرف فلفل قرمز میتواند احساس خوب فرد را بالا ببرد.
* زردچوبه نیز برای بیماران مبتلا به آلزایمر مفید است.
چشمها
* بررسیها نشان داده است که زعفران عامل مهمی در مبارزه با از دست دادن بینایی در کهنسالی است.
دندانها
رازیانه برای بهداشت دهان بسیار مفید است.
گلو
* زنجبیل برای درمان گلودرد و سرماخوردگیها، عالی است.
مفاصل
* بیماران مبتلا به آرتروز با مصرف زنجبیل، کمتر به تورم مفاصل دچار میشوند.
* پوست جوز هندی در ماساژ درمانی استفاده شده و میتواند درد روماتیسم مفاصل را کاهش دهد.
سیستم ایمنی
* ویتامین C موجود در رازیانه، سیستم ایمنی بدن را در بهترین و موثرترین حالت نگه میدارد.
قلب
* کپسایسین موجود در فلفلهای تند سبز و قرمز، برای سلامت قلب مفید هستند.
* پتاسیم موجود در بادیان رومی و فلفل کاین، ضربان قلب را تنظیم میکند.
* دانشمندان متوجه شدهاند که قلب و خون مانند بینی، گیرندههای حس بو دارند و این بدین معناست که قلب نیز با بوی ادویهها تحریک میشود.
ششها
* شکوفههای میخک از ابتلا به سرطان شش پیشگیری میکنند.
استخوانها
* کلسیم موجود در رازیانه موجب رشد مناسب و سلامت استخوانها میشود.
معده
* با استفاده از زنجبیل میتوان سوءهاضمه را درمان کرد.
* سوخت وساز- غذاهای پرادویه سرعت سوخت و ساز بدن را تا 8 درصد افزایش میدهند و اشتها را سرکوب میکنند.
پروستات
* کپسایسین از خطر ابتلا به سرطان پروستات میکاهد.
رگها
* دارچین میتواند انسداد رگهای بدن را برطرف سازد.
خون
* کپسایسین موجود در فلفلهای تند، خون را رقیق کرده و جلوی تشکیل لخته خون در بدن را میگیرد و به گردش خون کمک میکند.
* دارچین قندخون را در سطح مناسبی نگه میدارد و از تجمع پلاکتها که موجب سکتههای قلبی و مغزی میشود، جلوگیری میکند.
* فلاونوئید روتین موجود در کبر، جلوی تجمع پلاکتها در خون را میگیرد.
پوست
* طبیعت ضدباکتریایی دارچین، آن را برای درمان جراحتها مناسب میکند.
* فلفلها موجب تعریق شده و بدین ترتیب بدن را خنک میکنند که این موضوع دلیل علاقه بسیاری از مردم به فلفل است.
نقل از :موج