در گفت‌وگو با لقمه عنوان شد:
حریرچی: هنرمندان می‌توانند با انتقال پیام موثر الگوهای سلامت مردم را تغییر دهند


پایگاه خبری لقمه: قائم مقام وزیر بهداشت گفت: عوامل اجتماعی سهم زیادی در سلامت افراد دارد که هنرمندان با انتقال پیام موثر می توانند در تغییر رویه زندگی مردم بسیار موثر باشند.

«دکتر ایرج حریرچی» قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سخنگوی این وزارتخانه در پاسخ به پرسش خبرنگار پایگاه خبری لقمه مبنی بر اینکه مردم به رغم اینکه مجبورند از غذاهای آماده استفاده کنند و به الگوی استاندارد هم توجه می کنند در عین حال امکان ورزش و آلودگی هوا و همه اینها هست، چگونه یک هنرمند می تواند در سبک زندگی سالم کمک کند، گفت: یکی از مهمترین مسائلی که باعث می شود سلامت مردم به دست بیاید عوامل اجتماعی موثر بر سلامتی است. عوامل اجتماعی موثر بر سلامتی گفته می شود که 40 الی 50 درصد سلامت هر فرد را تعیین می کند؛ عوامل ژنتیکی تنها 10 درصد و حدود 15 الی 20 درصد مراقبت های سلامت موثر هستند اما 40 الی 50 درصد عوامل اجتماعی موثر بر سلامت است که موضوع خیلی مهمی است.

 


وی در مورد نقش هنرمندان در عوامل اجتماعی موثر بر سلامتی تاکید کرد: هنرمند می تواند در تغییر رفتار فردی، خانوادگی و اجتماعی افراد که به علت بسیاری از مسائلی که به سلامت روانی سلامت جسمی و سلامت اجتماعی افراد آسیب می رسانند، موثر باشد؛ مثل اعتیاد، طلاق، فقر، بد مسکنی، بیکاری، خشونت، تغذیه ناسالم، اضافه وزن و چاقی.


 

قائم مقام وزیر بهداشت در ادامه گفت: خیلی متاسفم بگویم دنیا و ما تا سالها پیش هدف گیری می کردیم که چاقی را کاهش دهیم، بعد دنیا و سازمان بهداشت جهانی به این نتیجه رسیدند که هدفگیری کنند چاقی را ثابت نگه دارد. در حال حاضر داریم هدفگیری می کنیم هم سازمان بهداشت جهانی و خیلی از کشورهای دیگر، که شیب افزایش اضافه وزن را کنترل کنیم چون می خواهیم مبتنی بر واقعیت باشد نمی‌خواهیم شعار بدهیم. برای تحقق این هدف گیری، هنرمندان با انتقال پیام موثر می توانند بسیار موثر باشند البته تغییر رفتار فردی نیز در این موضوع بسیار مهم است.
 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 12287 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان بازدید: 2614 ساعت: 10:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا ۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير
2 توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند
3 ایرج حریرچی: تست و داروی کرونا رایگان می شود ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۸ آبان
4 آیا ایران از شرکت فایزر واکسن کرونا را می خرد؟ ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ آبان
5 ممنوعیت ارائه خدمات به افراد بدون ماسک در ادارات دولتی ۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
6 اعمال محدودیت‌های کرونایی با اعمال قانون ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۱ تير
7 سالانه چند 10 نفر از تب کریمه کنگو می میرند/ مردم گوشت را از مراکز بهداشتی تهیه کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اهمیت تغذیه مادر در رشد کودک

  یافته‌های جدید درباره ویتامین D و سالمندان پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد ...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی مورد نیاز برای جادوگری علم نشان داده است كه بهترین درمان‌ها، طبیعی‌ترین آنهاست. موارد زیر، نمونه‌هایی است كه علم ثابت كرده می‌توان از مواد غذایی به عنوان دارو استفاده كرد و نتیجه هم گرفت.
پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توهمی که با صرفه‌جویی و تغییر سبک زندگی باید از آن عبور کنیم.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
کدام آبمیوه باعث کاهش وزن می شود مصرف میوه و سبزی برای حفظ سلامت بسیار مفید است زیرا عملکرد مناسب اعضای کلی بدن را حفظ می کند. سبزی و میوه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد اما آب میوه خاصیت بیشتری دارد.