دیابت, شیرین اما خطرناک


پایگاه خبری لقمه: دیابت ملیتوس به گروهی از بیماری ها با ویژگی مشترک, افزایش قند خون به علت مشکل در تولید و یا عملکرد انسولین گفته می شود.امروزه , این بیماری به طور قابل ملاحظه ای سبب افزایش میزان مرگ و میر در بین افراد شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، انسولین هورمونی است که از سلول های بتای پانکراس ترشح می شود , که هورمونی ضروری برای استفاده و ذخیره ی سوخت های بدن نظیر کربوهیدرات, پروتیین وچربی می باشد.

 هزینه های درمان برای افراد دیابتی 2 برابر افراد عادی می باشد, پس تغذیه درمانی پزشکی به منظور پیشگیری و درمان می تواند این هزینه ها را ه طور قابل توجهی کاهش دهد.
شیوع دیابت با افزایش سن در افراد بالا می رود.
 
دیابت به 2 دسته ی کلی تقسیم می شود:
 
1.دیابت نوع 1 
 
2.دیابت نوع 2 
 
ولی دسته بندی های دیگری مانند دیابت بارداری نیز وجود دارد .
دیابت نوع 1 بیشتر با زمینه ی ارثی در فرد بروز پیدا می کند , برای این افراد انسولین درمانی در کنار رژیم مناسب قرار داده می شود.
 
علایم ابتلا به دیابت نوع 1 : 
 
1.تشنگی شدید 
 
2.تکرر ادرار 
 
3.کاهش وزن 
 
4.افزایش قند خون 
 
عوارض ابتلا به دیابت نوع 1 :
 
1.نفروپاتی یا مشکلات کلیوی 
 
2.نوروپاتی یا مشکل در اعصاب محیطی 
 
3.رتینوپاتی یا مشکلات چشمی 
 
دیابت نوع 2: اغلب این افراد چاق هستند , چاقی یا اضافه وزن یه عنوان یکی از فاکتورهای خطر بشمار می رود, عوامل خطر دیگر شامل : بالا بودن سن , عدم فعالییت بدنی و عوامل محیطی و ژنتیکی می باشد. 
 
راه کارهای پیشنهادی برای افراد دیابتیک 
 
1.افزایش فعالییت بدنی روزانه 
 
2.عدم مصرف قند ها ی ساده 
 
3.مصرف نان و برنج قهوه ای جایگزین نان و برنج سفید 
 
4.مصرف میوه ها با شاخص گلایسمی پایین مانند سیب, کیوی ,پرتقال 
 
5.مصرف بیشتر میوه ها به جای آبمیوه 
 
6.افزایش مصرف فیبر ها 
 
ترجمه : آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی 
 
منبع: کتاب کراوس ۲۰۱۷ 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 12296 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان بازدید: 2433 ساعت: 10:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
4 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
5 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
6 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
7 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
9 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
10 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
11 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم مصرف ویتامین ها و املاح چیست

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزی‌ها شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.
20 بخورید، 20 بگیرید بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.