دیابت, شیرین اما خطرناک


پایگاه خبری لقمه: دیابت ملیتوس به گروهی از بیماری ها با ویژگی مشترک, افزایش قند خون به علت مشکل در تولید و یا عملکرد انسولین گفته می شود.امروزه , این بیماری به طور قابل ملاحظه ای سبب افزایش میزان مرگ و میر در بین افراد شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، انسولین هورمونی است که از سلول های بتای پانکراس ترشح می شود , که هورمونی ضروری برای استفاده و ذخیره ی سوخت های بدن نظیر کربوهیدرات, پروتیین وچربی می باشد.

 هزینه های درمان برای افراد دیابتی 2 برابر افراد عادی می باشد, پس تغذیه درمانی پزشکی به منظور پیشگیری و درمان می تواند این هزینه ها را ه طور قابل توجهی کاهش دهد.
شیوع دیابت با افزایش سن در افراد بالا می رود.
 
دیابت به 2 دسته ی کلی تقسیم می شود:
 
1.دیابت نوع 1 
 
2.دیابت نوع 2 
 
ولی دسته بندی های دیگری مانند دیابت بارداری نیز وجود دارد .
دیابت نوع 1 بیشتر با زمینه ی ارثی در فرد بروز پیدا می کند , برای این افراد انسولین درمانی در کنار رژیم مناسب قرار داده می شود.
 
علایم ابتلا به دیابت نوع 1 : 
 
1.تشنگی شدید 
 
2.تکرر ادرار 
 
3.کاهش وزن 
 
4.افزایش قند خون 
 
عوارض ابتلا به دیابت نوع 1 :
 
1.نفروپاتی یا مشکلات کلیوی 
 
2.نوروپاتی یا مشکل در اعصاب محیطی 
 
3.رتینوپاتی یا مشکلات چشمی 
 
دیابت نوع 2: اغلب این افراد چاق هستند , چاقی یا اضافه وزن یه عنوان یکی از فاکتورهای خطر بشمار می رود, عوامل خطر دیگر شامل : بالا بودن سن , عدم فعالییت بدنی و عوامل محیطی و ژنتیکی می باشد. 
 
راه کارهای پیشنهادی برای افراد دیابتیک 
 
1.افزایش فعالییت بدنی روزانه 
 
2.عدم مصرف قند ها ی ساده 
 
3.مصرف نان و برنج قهوه ای جایگزین نان و برنج سفید 
 
4.مصرف میوه ها با شاخص گلایسمی پایین مانند سیب, کیوی ,پرتقال 
 
5.مصرف بیشتر میوه ها به جای آبمیوه 
 
6.افزایش مصرف فیبر ها 
 
ترجمه : آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی 
 
منبع: کتاب کراوس ۲۰۱۷ 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 12296 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان بازدید: 2759 ساعت: 10:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
6 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
8 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
9 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
10 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
11 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
با خوردن این خوراکی ها شاد بمانید سه خوراکی وجود دارد که انسانها با خوردن آنها افراد به افسردگی مبتلا نمی شوند...
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...