مدیر کل میراث فرهنگی استان:
رستوران‌های دریایی در كنار دریای مازندران ایجاد می‌شود


لقمه: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: موزه منطقه‌ای در حاشیه رودخانه تجن ساری راه اندازی می‌شود.

سیف الله فرزانه اظهار كرد: با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، طرح تلفیقی موزه منطقه‌ای با عنوان موزه دفاع مقدس، تهیه و در حال رسیدن به تفاهم نامه برای ساخت آن است؛ مقرر شده که در حاشیه رودخانه تجن ساری عملیات احداث موزه منطقه‌ای انجام شود.

وی ادامه داد: اختصاص 4900 مترمربع از زمین زندان ساری برای ساخت موزه منطقه‌ای مصوب شد که متاسفانه عملیاتی نشد.

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران با بیان این‌که اعتبار ساخت موزه منطقه‌ای در ساری 13 میلیارد تومان است، گفت: بعد از امضای تفاهم نامه، مطالعات آن آغاز می‌شود. همچنین زمینی به مساحت 21 هزار متر مربع برای ساخت موزه منطقه ای در رامسر تحویل گرفته و مطالعات آن در دو فاز آغاز شده است که در صورت اتمام آن اجرایی خواهد شد.

وی یادآور شد: اعتبار عملیات ساخت موزه منطقه‌ای در شهرستان رامسر 13 میلیارد تومان است.

مدیر کل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به این‌که احداث اکوموزه روستایی در روستای لتاک تنکابن و بلیران آمل به مرحله تفاهم نامه رسیده است، افزود: مطالعات عملیات احداث اکوموزه روستایی آغاز شده که در صورت تحویل زمین عملیات احداث اجرایی آن خواهد شد.

فرزانه ادامه داد: هدف از احداث اکوموزه روستایی، احیای خانه های روستایی و احیای فرهنگ و آداب و رسوم روستایی است.

وی از پرداخت دو میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار به بسیج سازندگی برای اجرای طرح سالم سازی دریا خبر داد و گفت: با این میزان اعتبار، تجهیزاتی از قبیل کانکس، سرویس بهداشتی مردان و زنان، نمازخانه، قفسه لباس، دوش در طرح‌های سالم سازی دریا ایجاد می‌شود.

مدیر کل میراث فرهنگی مازندران با بیان این‌که طرح مکانیزه سالم سازی دریا در قالب طرح گردشگری دریایی اجرا می‌شود، اظهار كرد: ایجاد حوضچه آرامش، اسکله تفریحی و توریستی، رستوران دریایی، طرح دریای مردانه و زنانه، ورزش‌های آبی و راه‌اندازی اتوبوس دریایی در طرح مکانیزه دریا مصوب شده كه توسط کمیته گردشگری دریایی بررسی و اجرایی خواهد شد؛ در صورت اعلام آمادگی سرمایه گذاران، می‌توانند این طرح را اجرایی کرد.


نقل از :ایسنا

کد: 1258 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲ مرداد بازدید: 3599 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
6 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
9 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
10 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
11 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.